urun.n11.com
Duvara asacağınız kısmı atlamışım.Bu da iyiymiş ama duvara asabileceğim bir kasa lazım. Taşındığım evde alan tam buna göre
Önerebilir misin bir kasa ?
Zaten ona özel olması gerekiyor diye biliyorumDuvara asacağınız kısmı atlamışım.
Bu kasa da duvara asılmaz be.
Önerim yok maalesef.
Güzel hocam kullanan çok varZaten ona özel olması gerekiyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buldumm!!!!
Nasıl ?![]()
Thermaltake Core P8 Tempered Glass E-ATX 2-Way Display Rotational PCI-E Full-Tower Gaming Computer Case, CA-1Q2-00M1WN-01 - Newegg.com
Buy Thermaltake Core P8 Tempered Glass E-ATX 2-Way Display Rotational PCI-E Full-Tower Gaming Computer Case, CA-1Q2-00M1WN-01 with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Ben de bunu almayı düşünüyordum ama yere koymak gerekiyor ve taşındığımız evde kullanacağım masada ayağıma çarpar.
Fiyatı da aşırı değil.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel hocam kullanan çok var
İtopyada 2000tl hocam kasaBen de bunu almayı düşünüyordum ama yere koymak gerekiyor ve taşındığımız evde kullanacağım masada ayağıma çarpar.
Eve gidince ölçü alıcam belki o zaman fikrim değişir
Fiyatı da aşırı değil.
Sanırım bunu alacağım![]()
Ben Newegg den alacağım ama orada da teslimat ücreti ile 2400 TL oluyormuşİtopyada 2000tl hocam kasa
Dostum asmam daha iyi olur ama, yere koymak son tercih.THERMALTAKE View 51 Snow
Itopyada 2000tl amaBen Newegg den alacağım ama orada da teslimat ücreti ile 2400 TL oluyormuş
Dostum asmam daha iyi olur ama, yere koymak son tercih.