Sekiroyu Klavyeyle Bitirebilir Miyim ?

Hocam hiç başlamayın. Ben hayatımda bu kadar illet bir oyun görmedim. Dualshock 4 ' sinirden yere fırlattım paramparça oldu. Üstelik babamda dualshock 4' ü paramparça görünce beni dövdü hocam. Ne olu yapmayın.
Ben her ne kadar sinirlensem de gidip yastık yumrukluyorum :D
Dualshock kırsam ev içinde tatsız olaylar yaşanabilir

Sekiro oynamak için ayrı bir klavye al, rahat rahat oyna.

Sen sekiro oynucaksın grafikler muazzam ama klavye mouse kırma sekiro oynadıgımda gamepower saber kırmıştım :(

Şu mızraklı namussuzu koruyan 2 kalkanlı adam var onlara nasıl vuracağız ölmüyor adamlar. Tıkandım orada.
Post automatically merged:

Gamepad ile 25. saatte buraya gelebildim anca. :(

Nioh>Tüm souls oyunları

PS4'ü alıp balkondan aşağı atacaktım resmen 2 saat dayanabildim sonra sakinleştim

Souls 3 ü klavyeyle 3 kere bitirdim çok sorun çıkmaz bence.

Nioh>Tüm souls oyunları

PS4'ü alıp balkondan aşağı atacaktım resmen 2 saat dayanabildim sonra sakinleştim
Nioh tüm souls oyunlarından daha iyi değil. Nioh zaten tüm mekaniklerini Dark Souls dan almış fakat mekan ve düşman çeşitliliğini eklemeyi unutmuş bir oyun. Güzeldir ama tüm souls oyunlarından kesinlikle daha iyi değil

Nioh tüm souls oyunlarından daha iyi değil. Nioh zaten tüm mekaniklerini Dark Souls dan almış fakat mekan ve düşman çeşitliliğini eklemeyi unutmuş bir oyun. Güzeldir ama tüm souls oyunlarından kesinlikle daha iyi değil
Daha iyi falan demedim ki zaten zorluk olarak söylüyorum .d kalite olarak souls oyunlarının yanına yaklaşamaz

Geri