Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,225
Neden önlisans düşünüyorsun sadece?
sağlık düşünürseniz paramediğe girin 8 gün çalış yat uyupilotajlıkla pilot olmakla zaten benim de alakam yok kazanabileceğimi bile düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bilmiyorum çok derin düşüncelerdeyim 2 yıllık uçak teknolojisi bölümü mantıklı mı, ne iş yaparım, bir sürü düşünceler var aklımda
Temeli zayıfsa mantıklı, gideceği iyi bir bölümden dgs ile lisans yapabilir.Neden önlisans düşünüyorsun sadece?
19 yaşındayım yks 2026 da 20 ye gireceğim ve bu zamana kadar pek ders çalışan birisi değilim. Ama hayat peşimize dayanınca asgari ücretle fabrikada sürünmekle hayat geçmeyeceğini anladım ve ders çalışmak gerektiğini öğrendim. Sayısal dan mezunum ama sayısalım çok çok iyi değil, sözelim sayısala göre çok daha iyi ama çalışırsam sayısalı da yapabileceğimi düşünüyorum. Ayt bana bu zamana kadar hep çok zor geldi ve yapabileceğimi çok fazla düşünmedim açıkçası. Ama fikir öneriniz varsa alabilirim çok iyi olur benim için.Neden önlisans düşünüyorsun sadece?
yaptığınız şey herhangi bir olayda gidip ilk müdahaleyi yapıp hastaneye yetiştirmek hemşirelik veya paramedik düşünüyorum bendeo nasıl bir bölüm bilginiz var mıdır?
coğrafya bölümlerine baktınız mı kafanıza yatabilir19 yaşındayım yks 2026 da 20 ye gireceğim ve bu zamana kadar pek ders çalışan birisi değilim. Ama hayat peşimize dayanınca asgari ücretle fabrikada sürünmekle hayat geçmeyeceğini anladım ve ders çalışmak gerektiğini öğrendim. Sayısal dan mezunum ama sayısalım çok çok iyi değil, sözelim sayısala göre çok daha iyi ama çalışırsam sayısalı da yapabileceğimi düşünüyorum. Ayt bana bu zamana kadar hep çok zor geldi ve yapabileceğimi çok fazla düşünmedim açıkçası. Ama fikir öneriniz varsa alabilirim çok iyi olur benim için.
hocam müsaitseniz dm den paramedik hakkında az bi konuşabilir miyiz?yaptığınız şey herhangi bir olayda gidip ilk müdahaleyi yapıp hastaneye yetiştirmek hemşirelik veya paramedik düşünüyorum bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
coğrafya bölümlerine baktınız mı kafanıza yatabilir
Uçak teknolojisi için tyt’yi tamamen bitirmene gerek yok belli başlı sana garanti net getirecek konulara odaklan örneğin mat problemler tarzıArkadaşlar tam bugün itibariyle TYT sınavına hazırlanmaya başladım. Tam 6 ay içerisinde TYT bitirebilir miyim? Hedefim uçak teknolojisi bölümü, 2 yıllık bir bölüm sadece TYT bitirmem gerekiyor. Sizce bu benim bitirip bitirememem ile alakalı mı yoksa zaman olarak mı yetiştiremem?
hocam iyi bir okul düşünüyorum bu bölüm için thk olur, eskisehir osmangazi olur bunları düşünüyorum. Ama dediğin gibi Matematik ağırlık vermem gerekiyor. Türkçem çok iyi o yüzden sayısala ağırlık vermem gerekiyor teşekkürler.Uçak teknolojisi için tyt’yi tamamen bitirmene gerek yok belli başlı sana garanti net getirecek konulara odaklan örneğin mat problemler tarzı