Sadece TYT 6 ayda biter mi?

Neden önlisans düşünüyorsun sadece?

pilotajlıkla pilot olmakla zaten benim de alakam yok kazanabileceğimi bile düşünmüyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bilmiyorum çok derin düşüncelerdeyim 2 yıllık uçak teknolojisi bölümü mantıklı mı, ne iş yaparım, bir sürü düşünceler var aklımda
sağlık düşünürseniz paramediğe girin 8 gün çalış yat uyu

Neden önlisans düşünüyorsun sadece?
19 yaşındayım yks 2026 da 20 ye gireceğim ve bu zamana kadar pek ders çalışan birisi değilim. Ama hayat peşimize dayanınca asgari ücretle fabrikada sürünmekle hayat geçmeyeceğini anladım ve ders çalışmak gerektiğini öğrendim. Sayısal dan mezunum ama sayısalım çok çok iyi değil, sözelim sayısala göre çok daha iyi ama çalışırsam sayısalı da yapabileceğimi düşünüyorum. Ayt bana bu zamana kadar hep çok zor geldi ve yapabileceğimi çok fazla düşünmedim açıkçası. Ama fikir öneriniz varsa alabilirim çok iyi olur benim için.

o nasıl bir bölüm bilginiz var mıdır?
yaptığınız şey herhangi bir olayda gidip ilk müdahaleyi yapıp hastaneye yetiştirmek hemşirelik veya paramedik düşünüyorum bende

19 yaşındayım yks 2026 da 20 ye gireceğim ve bu zamana kadar pek ders çalışan birisi değilim. Ama hayat peşimize dayanınca asgari ücretle fabrikada sürünmekle hayat geçmeyeceğini anladım ve ders çalışmak gerektiğini öğrendim. Sayısal dan mezunum ama sayısalım çok çok iyi değil, sözelim sayısala göre çok daha iyi ama çalışırsam sayısalı da yapabileceğimi düşünüyorum. Ayt bana bu zamana kadar hep çok zor geldi ve yapabileceğimi çok fazla düşünmedim açıkçası. Ama fikir öneriniz varsa alabilirim çok iyi olur benim için.
coğrafya bölümlerine baktınız mı kafanıza yatabilir

yaptığınız şey herhangi bir olayda gidip ilk müdahaleyi yapıp hastaneye yetiştirmek hemşirelik veya paramedik düşünüyorum bende

coğrafya bölümlerine baktınız mı kafanıza yatabilir
hocam müsaitseniz dm den paramedik hakkında az bi konuşabilir miyiz?

Arkadaşlar tam bugün itibariyle TYT sınavına hazırlanmaya başladım. Tam 6 ay içerisinde TYT bitirebilir miyim? Hedefim uçak teknolojisi bölümü, 2 yıllık bir bölüm sadece TYT bitirmem gerekiyor. Sizce bu benim bitirip bitirememem ile alakalı mı yoksa zaman olarak mı yetiştiremem?
Uçak teknolojisi için tyt’yi tamamen bitirmene gerek yok belli başlı sana garanti net getirecek konulara odaklan örneğin mat problemler tarzı

Uçak teknolojisi için tyt’yi tamamen bitirmene gerek yok belli başlı sana garanti net getirecek konulara odaklan örneğin mat problemler tarzı
hocam iyi bir okul düşünüyorum bu bölüm için thk olur, eskisehir osmangazi olur bunları düşünüyorum. Ama dediğin gibi Matematik ağırlık vermem gerekiyor. Türkçem çok iyi o yüzden sayısala ağırlık vermem gerekiyor teşekkürler.

konu olarak 3 ayda bitirilebilir fakat çok fazla soru çözmen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,142
Üyeler
186,996
Son üye
ALAADİN 06
Geri