Neler Yeni

Gta 5'i iade etmeli miyim?

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ege
GTA 5'in hikayesinin çoğunu biliyorumdur herhalde ama oynanır mı çocukken hep izlerdim şimdi oynama fırsatım olacak, nostaljik hislerle bakıyorum dediğimde arkadaşım nostaljik hislerle oyun seni sarmaz dedi. Oyunu satın almıştım sizce iade etmeli miyim?

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
efe araci
bence iade etme oyna ben de senle aynı durumu yaşadım kendim oynayıp kargaşa çıkarınca araba sürünce ayrı keyifli oluyor.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GTA 5'in hikayesinin çoğunu biliyorumdur herhalde ama oynanır mı çocukken hep izlerdim şimdi oynama fırsatım olacak, nostaljik hislerle bakıyorum dediğimde arkadaşım nostaljik hislerle oyun seni sarmaz dedi. Oyunu satın almıştım sizce iade etmeli miyim?
O Gta Vice City'i örnek verdi. Beni sarmadi nostaljik hislerle dedi yüksek ihtimalle definitive edition'u.

blueaimm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha
Kendi tercihiniz ama FiveM felan oynıcaksanız iade etmemenizi öneririm.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,501
İsim
.
bence iade etme oyna ben de senle aynı durumu yaşadım kendim oynayıp kargaşa çıkarınca araba sürünce ayrı keyifli oluyor.
O Gta Vice City'i örnek verdi. Beni sarmadi nostaljik hislerle dedi yüksek ihtimalle definitive edition'u.
Hikayeyi bitirip online geçmeyeceksen iade et.
Tekrardan hikaye bitik şekilde araba sürmek sarmaz boş boş bir amaç olmadan oynayasın gelmez.
Ama online geçersen oyun mükemmel bir hal alıyor.İçine çekiyor saatlerce gömülüyorsun içine

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi tercihiniz ama FiveM felan oynıcaksanız iade etmemenizi öneririm.
Sadece Story mode'u oynarim bir de sürekli ev araba alıp modifiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikayeyi bitirip online geçmeyeceksen iade et.
Tekrardan hikaye bitik şekilde araba sürmek sarmaz boş boş bir amaç olmadan oynayasın gelmez.
Ama online geçersen oyun mükemmel bir hal alıyor.İçine çekiyor saatlerce gömülüyorsun içine
Hikayesini biliyorum dedim ama şuanda aklımda kalan sadece acilis kismi ve trevor'un annesinin olmesi. Galiba bir de oyunun sonunu biliyorum.

blueaimm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha
Ben 1 senede yavaş yavaş bitirdim Tofaş gibi araba modları gibi kurdum boş boş takılıyorum geziyorum ama oyunu bir bitirin online felanda sarıyor özellikle arkadaşlar ile.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,501
İsim
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikayesini biliyorum dedim ama şuanda aklımda kalan sadece acilis kismi ve trevor'un annesinin olmesi. Galiba bir de oyunun sonunu biliyorum.
Hocam hikayeyi bilip bilmemen önemli değil bitirip online geçeceksen kalsın yada sadece hikaye içinde alınır.
Ama story de boş boş araba süreceksen iade et çünkü sıkılırsın tek başına.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Emirhan
Geçenlerde GTA 3'ten başlayıp sonraki bütün GTA'ları bitirdim, aşırı da sardı yani, hatta oradan da hızımı alamayıp Bully'ye atladım :D tamamen öznel.

Top Bottom