Coochie Man
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 257
Dostlar karantina dönemin de sarıcak ücretli ücretsiz online oyun önerir misiniz??
Hazır indirimdeyken alıyım diyorum alıyım mı bir oturuş da başından kalkmak istemiyorum..R6..
Alicaksan gold edition al zaten birakamazsin baslarsan ama oparetörde şart o yuzden gold al gitsinHazır indirimdeyken alıyım diyorum alıyım mı bir oturuş da başından kalkmak istemiyorum
Öff eskiden ne oynardim 2. Geceden sonra silerdim oyunu dhdhdgBana kalsa herkes Don't Starve Together öğrensin ortalama 700 saatlik oyun çıkar ortaya![]()
Ben 900+ günden sonra format sonrası ile kaybetmiştim.Alicaksan gold edition al zaten birakamazsin baslarsan ama oparetörde şart o yuzden gold al gitsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öff eskiden ne oynardim 2. Geceden sonra silerdim oyunu dhdhdg
Hocam herkes öneriyor da pek anlamadım o kadar övülcek nesi varBana kalsa herkes Don't Starve Together öğrensin ortalama 700 saatlik oyun çıkar ortaya![]()
En zor hayatta kalma oyunu, kendini tekrar etmesine rağmen her geçen gün oyunda farklı seviyelere geliyorsunuz.Hocam herkes öneriyor da pek anlamadım o kadar övülcek nesi var
Gold edition çok pahalı hocam maalesef standart da sorun yaşarmıyımAlicaksan gold edition al zaten birakamazsin baslarsan ama oparetörde şart o yuzden gold al gitsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öff eskiden ne oynardim 2. Geceden sonra silerdim oyunu dhdhdg
Epic kupon varsa 50tl oluyor ama standartta sadece operator ve bir kac oyun ici paket eksik olur okdrGold edition çok pahalı hocam maalesef standart da sorun yaşarmıyım
R6 nın anlık oyuncu sayısı fazla mı bir bilgin var mıEpic kupon varsa 50tl oluyor ama standartta sadece operator ve bir kac oyun ici paket eksik olur okdr