Mr. Edri
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 26
- Reaksiyon skoru
- 23,309
Hocam fiyatı söyler misiniz??
4500 vatan computer
Hocam fiyatı söyler misiniz??
4500 vatan computer
kötü.4600 TL efm
vatan saolsun500 TL kadar fazla ödenmiş.
sız benım gıbı olmayın arastırın ( arastırdım da vatan odaklı oldugum ıcın en ıyısı buydu bu fıyata VATAN COMPUTER da )kötü.
bende vatandan alacağım. 7 aydır araştırıyorum zaten sen merak etme.vatan saolsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sız benım gıbı olmayın arastırın ( arastırdım da vatan odaklı oldugum ıcın en ıyısı buydu bu fıyata VATAN COMPUTER da )
ama ne dersın pc hakkında kac sene gıder oyunlar olarak ?Vatan size 600 TL güzel bir bindirim yapmış.
tesekkur ederım saolun ilk pc olur bu kadarParçalar kötü gibi, fiyatta biraz fazla, ama aşırı kazıklanmamışsınız yine de.
Hayırlı olsun diyelim.
CS:GO, Valorant falan oynuyorsan götürür seni ama yeni çıkan oyunlarda sistemi zorlar.ama ne dersın pc hakkında kac sene gıder oyunlar olarak ?
o 5 sene ıyı bes sene sonra 20 yasında olacam yeter o zman5 sene götürür sonra küçük küçük yükselt
call of duty warzone acsın yeter yenı oyun olarak bır de fortnıteCS:GO, Valorant falan oynuyorsan götürür seni ama yeni çıkan oyunlarda sistemi zorlar.
eskı konuları sılebılıyoz mu uyarı yemeyelım sonraCS:GO, Valorant falan oynuyorsan götürür seni ama yeni çıkan oyunlarda sistemi zorlar.
Soğuk su için hocam, iade edin ne olur...benım sucum degıl vatan bılgısayar saolsun
( babam net alısverıslerını sevmedıgı ıcın netten almadım )
Anakart biraz kötü olmuş kasa psu güzel değil iade edebilirseniz edin ama aman aman kötü de değilamd ryzen 3 3100
asus 1650
asus xe a320
crucıal 8 gb 3000 mhz ram
crucıal 480 gb ssd
rampage rampat kasa
600 w 80 plus bronze power suply