Neler Yeni

Aldığım Ryzen 3 3100 + GTX 1650 sistem nasıl? Eğer kötüyse iade edebilirim

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
PSU
KASA
ANAKART
SSD
EKRAN KARTI

Kötü.
İade edin.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

efay144

80+ Silver
b
babamin parasi cop oldu yani ben kendisine internetten alalim dedi hayir dedi benlik nir sey yok onun para gitti :D
Böyle şeylere girersen çıkamassın dostum bak önce bilgisayarından soğursun sonrada babandan bu forumdakiler daha iyi toplanırdı demiş aynen toplanır ama vatandan ancak bu kadar senden rica ediyorum bilgisayarının ve babanın kıymetini bil nice babalar almıyor böyle pcler sen şimdi keşke 1650s olsaydı keşke itopyadan alsaydık babamdan dolayı böyle oldu dersen olan sana olur.Bunları yaşamış biri olarak söylüyorum bende ilk pcmi burada paylaştım ve bilgisayarcıdan almıştım(bilmiyordum)ve herkes çöp,rezalet,kazık(cidden kazıklanmıştım)gibi laflar etti ve ben 2 ay kendime gelemedim sistemden soğudum.Seninde öyle olmanı istemem insan hata yapa yapa öğrenir.Buradakilerde bence ilk başta kazıklanmışlardır veya hata yapmışlardır zaten insan böyle böyle öğrenir tekrardan H.O

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Böyle şeylere girersen çıkamassın dostum bak önce bilgisayarından soğursun sonrada babandan bu forumdakiler daha iyi toplanırdı demiş aynen toplanır ama vatandan ancak bu kadar senden rica ediyorum bilgisayarının ve babanın kıymetini bil nice babalar almıyor böyle pcler sen şimdi keşke 1650s olsaydı keşke itopyadan alsaydık babamdan dolayı böyle oldu dersen olan sana olur.Bunları yaşamış biri olarak söylüyorum bende ilk pcmi burada paylaştım ve bilgisayarcıdan almıştım(bilmiyordum)ve herkes çöp,rezalet,kazık(cidden kazıklanmıştım)gibi laflar etti ve ben 2 ay kendime gelemedim sistemden soğudum.Seninde öyle olmanı istemem insan hata yapa yapa öğrenir.Buradakilerde bence ilk başta kazıklanmışlardır veya hata yapmışlardır zaten insan böyle böyle öğrenir tekrardan H.O
Abi peki ben kazık yedim mi zaten kasmıyor ki sadece discird açıkken drop yiyom

efay144

80+ Silver
Abi peki ben kazık yedim mi zaten kasmıyor ki sadece discird açıkken drop yiyom
Kazık yediğinde zaten sistemin kastığı anlamına gelmez sadece aynı fiyata daha iyi parçalar alırsın.Eğer işini görüyorsa sıkıntı yoktur.

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
efendim sizce ben kazik mi yedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada rx 570 le vs attirdim rx sorunlu bor kart 580 alcaktim ama butce yetmedi
Büyük ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,839
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom