3000 mhz cl15crucial hyperxin urettigi adinin farkli oldugu bu arada ets2 ( euro truck ) 200 olceklemede duiste ince yol 120 fps 80 fps oliyor
direkt pc kotu deseydinizPSU
KASA
ANAKART
SSD
EKRAN KARTI
Kötü.
İade edin.
Kötü zaten.3000 mhz cl15
Mesaj otomatik birleştirildi:
direkt pc kotu deseydiniz
bPSU
KASA
ANAKART
SSD
EKRAN KARTI
Kötü.
İade edin.
babamin parasi cop oldu yani ben kendisine internetten alalim dedi hayir dedi benlik nir sey yok onun para gitti3000 mhz cl15
direkt pc kotu deseydiniz
Böyle şeylere girersen çıkamassın dostum bak önce bilgisayarından soğursun sonrada babandan bu forumdakiler daha iyi toplanırdı demiş aynen toplanır ama vatandan ancak bu kadar senden rica ediyorum bilgisayarının ve babanın kıymetini bil nice babalar almıyor böyle pcler sen şimdi keşke 1650s olsaydı keşke itopyadan alsaydık babamdan dolayı böyle oldu dersen olan sana olur.Bunları yaşamış biri olarak söylüyorum bende ilk pcmi burada paylaştım ve bilgisayarcıdan almıştım(bilmiyordum)ve herkes çöp,rezalet,kazık(cidden kazıklanmıştım)gibi laflar etti ve ben 2 ay kendime gelemedim sistemden soğudum.Seninde öyle olmanı istemem insan hata yapa yapa öğrenir.Buradakilerde bence ilk başta kazıklanmışlardır veya hata yapmışlardır zaten insan böyle böyle öğrenir tekrardan H.Ob
babamin parasi cop oldu yani ben kendisine internetten alalim dedi hayir dedi benlik nir sey yok onun para gitti
Abi peki ben kazık yedim mi zaten kasmıyor ki sadece discird açıkken drop yiyomBöyle şeylere girersen çıkamassın dostum bak önce bilgisayarından soğursun sonrada babandan bu forumdakiler daha iyi toplanırdı demiş aynen toplanır ama vatandan ancak bu kadar senden rica ediyorum bilgisayarının ve babanın kıymetini bil nice babalar almıyor böyle pcler sen şimdi keşke 1650s olsaydı keşke itopyadan alsaydık babamdan dolayı böyle oldu dersen olan sana olur.Bunları yaşamış biri olarak söylüyorum bende ilk pcmi burada paylaştım ve bilgisayarcıdan almıştım(bilmiyordum)ve herkes çöp,rezalet,kazık(cidden kazıklanmıştım)gibi laflar etti ve ben 2 ay kendime gelemedim sistemden soğudum.Seninde öyle olmanı istemem insan hata yapa yapa öğrenir.Buradakilerde bence ilk başta kazıklanmışlardır veya hata yapmışlardır zaten insan böyle böyle öğrenir tekrardan H.O
Kazık yediğinde zaten sistemin kastığı anlamına gelmez sadece aynı fiyata daha iyi parçalar alırsın.Eğer işini görüyorsa sıkıntı yoktur.Abi peki ben kazık yedim mi zaten kasmıyor ki sadece discird açıkken drop yiyom
Büyük ihtimalle.efendim sizce ben kazik mi yedim
bu arada rx 570 le vs attirdim rx sorunlu bor kart 580 alcaktim ama butce yetmedi