Ethereum Madenciliğinde Yaş Sorunu Var mı?

Herhangi bir sorun olmaz fakat, BTC Türk gibi siteler 18 yaşın altındaki kişileri kayıt etmiyor. Kayıt olsan dahi kimlik ile doğrulama yapmak gerekiyor.

Çekim sınırına nerden gelicem? Çekim sınırı ne ki?
Siri cevaplıyorİ
Her mining yapılan sitede bir sınır bulunur.
Mesela sen 1 saat mining yaptın ama sana çektirtmez çünkü sınıra gelmemişsindir. Siteye göre değişir. Bazı yerlerde 0.05 bazı yerlerde 0.01 ethereumdur. O sınıra geldiğinde borsaya çekim talebi gönderebilirsin.

Siri cevaplıyorİ
Her mining yapılan sitede bir sınır bulunur.
Mesela sen 1 saat mining yaptın ama sana çektirtmez çünkü sınıra gelmemişsindir. Siteye göre değişir. Bazı yerlerde 0.05 bazı yerlerde 0.01 ethereumdur. O sınıra geldiğinde borsaya çekim talebi gönderebilirsin.
O site o sınıra geldiğimi nasıl görecek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okursan anlayabilirsin. Çinçe değil. İngilizce bilmiyorsan https://translate.google.com/
Bu video da kullandığı yöntemler güvenilir değil mi?

Son düzenleme:
O site o sınıra geldiğimi nasıl görecek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu video da kullandığı yöntemler güvenilir değil mi?
Bununla yap. Kaç MH/S aldığını yaz buraya.

Benim bilgisayarım gün içerisinde ben uyumadığım sürece sürekli açık elektrik faturası değişir mi mining yapsam ve ben de mh/s yazsam yardımcı olabilir misin müsait misin videoyu izledim az önce

Benim bilgisayarım gün içerisinde ben uyumadığım sürece sürekli açık elektrik faturası değişir mi mining yapsam ve ben de mh/s yazsam yardımcı olabilir misin müsait misin videoyu izledim az önce
Videoyu uygula programı aç ve 10dk mining yap sonrasında mining programının SS ini at. Elektirk faturası çok değişir.

Videolar sayesinde baya bilgi aldım. Yani şimdi Claymore den diyelim 0,05 ETH birikti onu Binance algılayıp TL ye çevirmeme izin verecekmi?

Videoyu uygula programı aç ve 10dk mining yap sonrasında mining programının SS ini at. Elektirk faturası çok değişir.
Videoyu aynen uyguladım mining penceresi açılmıyor bende ve dosya içeriği de farklı gözüküyor
1610483421655.png

Birde şu sorumu cevaplarsanız sevinirim. Ben Undervolt yapsam MH değeri azalmaz değil mi? Birde OC yapmak istiyorum ama aldığım PSU nun kutusunda kocaman bu PSU ile OC yapılmaz diyordu. Birde elektrik faturasının parasını çıkartabiliyoruz değil mi mining yaparken?

@Bitcoin bir tek miningi çalıştırma kısmında sorun yaşıyorum internetten başka indireyim dedim aynı dosya içeriği aynı sorun çift tıklıyorum düzenle kaydet yaptıktan sonra ama tepki vermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri