Neler Yeni

Ethereum Madenciliğinde Yaş Sorunu Var mı?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kart daha önceden aldığım kişi tarafından mining yapıldı diye biliyorum öyle tahmin ediyorum. Ben ailemle kartı bugün satacaktım ama maalesef satamadım izin vermediler kartın sorunu yok diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi abi ben diyelim babamla konuştum 5 tane ekran kartı aldık RX 480 8GB ekran kartı. Sonra tüm bilgilere sahibiz nasıl parayı aktarıcaz falan filan. Zarar etme gibi bir ihtimalimiz var mı? Bir de ne kadar harcamalıyız 5 RX 480 için. Ayda ne kadar kazancımız olur?
O işler sandığın gibi değil. 4 tane 480 aldık paşa paşa para kazanıyoruz gibi bir olay yok. Teknik bilgi gerekiyor. Kimliğinin önlü arkalı fotokopisini borsalara atıyorsun. Vazgeçmeni öneririm. Teknik ve temel analize çok iyi derecede hakim olup donanım tamiri ve ne sorun olduğunu anlaman gerekiyor. Soğuk klimalı bir oda gerekiyor. Unut mining işini.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Böyle nasıl kayıt olunuyor? Bir de böyle dolandırıcık falan yok değil mi oralarda para çekme falan yok değil mi yani hiç bir şey bilmiyorum.
Siri cevaplıyor;
Borsaya diyorsan normal bir mail ile kayıt oluyorsun fakat adamlar sana coinlerini TL'ye çevirmek istiyorsan kimlik onayı yapacaksın diyorlar. Bunlar kimlik ön arka fotoğrafı ve selfie. 3-4 yıl önce bu yoktu daha sonra Türkiye dahil çoğu ülke bu şartı getirtti. Belirli borsalarda dolandırılma olmaz. Kimlik bilgin çalınmaz (duyduğum kadarıyla binance hacklenmişti bir aralar). Mesela Binance (Dünya'nın en büyük Bitcoin borsası), BTCTürk (Türkiye'nin en büyük, dünyanın 4. borsası deniliyor)

Borsasız olarak ise mesela ByNoGame'de kripto ile oyun/bakiye alabilirsin fakat yine TL'ye çeviremezsin. Bu senin istediğin yöntem olabilir ama en az 100 TL'lik coin yatırılıyor. Biraz uzun sürecektir. (dolaylı olarak steam kod alıp onlarla skin alıp onları bynogame'de satarsan TL'ye çevirebilirsin fakat çok karışık 🤣)

Biraz karışık bir konu biliyorum ama bu işler böyle maalesef...

pentiti

80+ Silver
O işler sandığın gibi değil. 4 tane 480 aldık paşa paşa para kazanıyoruz gibi bir olay yok. Teknik bilgi gerekiyor. Kimliğinin önlü arkalı fotokopisini borsalara atıyorsun. Vazgeçmeni öneririm. Teknik ve temel analize çok iyi derecede hakim olup donanım tamiri ve ne sorun olduğunu anlaman gerekiyor. Soğuk klimalı bir oda gerekiyor. Unut mining işini.
Hü ya. Şöyle aylık kendi halimde aylık falan kazansam?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hü ya. Şöyle aylık kendi halimde aylık falan kazansam?
Yapabilirsin. Babanı Paribu.com' a kimlik fotoğrafı göndermeye ikna edebilirsen. Aileler genelde bilmedikleri için korkuyorlar kimlik vermeye haklı bir korku.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

pentiti

80+ Silver
Yapabilirsin. Babanı Paribu.com' a kimlik fotoğrafı göndermeye ikna edebilirsen. Aileler genelde bilmedikleri için korkuyorlar kimlik vermeye haklı bir korku.
Aylık böyle 300TL kendi halimde işte. Paribu.com ne la?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Pool' ların %90' ı 0,05eth yani 400 civarında çekime izin veriyor.
Pool dan bahsetmiyorum. Banka hesabına çekmek için. Bu arada sen 16 yaşında değil misin? Sen nasıl çekiyorsun?

pentiti

80+ Silver
Kripto para borsası. Çekmek için.
Birde minerstat sitesine tekrar hesap oluşturdum. Bu ne demek?

1610477032210.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Pool dan bahsetmiyorum. Banka hesabına çekmek için. Bu arada sen 16 yaşında değil misin? Sen nasıl çekiyorsun?
Şuan borsada bekletiyorum parayı. Binance 80 liranın 40' ını söküp götürdüğü için. Ethermine.org 0,05 minimum payout olmasına rağmen param nedense 0,01' de yattı. O yüzden henüz çekmedim.

Top Bottom