Bitcoin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Evet ama 480 ile neden 8 mh orası? @RevDeisDouBen şuan miningmi yapıyorum?
Alıntıyı görüntüle
Evet ama 480 ile neden 8 mh orası? @RevDeisDouBen şuan miningmi yapıyorum?
Alıntıyı görüntüle
harbi yaBen 11 yaşındayken arkadaşlarımla minecraft oynayıp ev yapıyodum. Yeni nesil çok fena.
E bu miningi yapıyorum ya şuan nereye yazılıyor bu yani anlamadım olm para geliyor mu şuan bana?Evet ama 480 ile neden 8 mh orası? @RevDeisDou
Bi de şuradaki soruları cevaplasan bilgin varsa? https://forum.donanimarsivi.com/kon...p-mining-yapanlar-buraya-bakabilir-mi.253457/Evet ama 480 ile neden 8 mh orası? @RevDeisDou
Böyle nasıl kayıt olunuyor? Bir de böyle dolandırıcık falan yok değil mi oralarda para çekme falan yok değil mi yani hiç bir şey bilmiyorum.Siri cevaplıyor;
Arkadaşın aklını karıştırmayınız. Kimse düzgünce anlatmamış.
Yaş problemi olmadan mining yaparsın FAKAT parayı TL'ye çeviremezsin. Nedeni borsalar 18 yaş üstü kayıt alıyorlar. Ailenden birinin kimliğiyle borsaya kaydolursan belirli borsalarda Papara'ya çekim mevcut. Onlarla çekimi gerçekleştirirsin.
Öldürmüş olmazsın. Oyun oynuyor gibi düşün.@Bitcoin internetten bakınca benim kart böyle gözüküyo bu konuda bana yardım edebilir misin ekran kartını öldürmüş olur muyum ne kadar yaparsam zararsız ve karlı olur Alıntıyı görüntüle
Kartta bir sorun var. 8 MH normal değil.
Kart daha önceden aldığım kişi tarafından mining yapıldı diye biliyorum öyle tahmin ediyorum. Ben ailemle kartı bugün satacaktım ama maalesef satamadım izin vermediler kartın sorunu yok diye.Öldürmüş olmazsın. Oyun oynuyor gibi düşün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi abi ben diyelim babamla konuştum 5 tane ekran kartı aldık RX 480 8GB ekran kartı. Sonra tüm bilgilere sahibiz nasıl parayı aktarıcaz falan filan. Zarar etme gibi bir ihtimalimiz var mı? Bir de ne kadar harcamalıyız 5 RX 480 için. Ayda ne kadar kazancımız olur?Öldürmüş olmazsın. Oyun oynuyor gibi düşün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgi işlem yapması lazım. Radeon ayarları, oyun, tüm grafikler, en aşağıda gpu iş yükü ekran kartından bilgi işleme alınırsa olucaktırEvet ama 480 ile neden 8 mh orası? @RevDeisDou