Siri cevaplıyorİÇekim sınırına nerden gelicem? Çekim sınırı ne ki?
O site o sınıra geldiğimi nasıl görecek?Siri cevaplıyorİ
Her mining yapılan sitede bir sınır bulunur.
Mesela sen 1 saat mining yaptın ama sana çektirtmez çünkü sınıra gelmemişsindir. Siteye göre değişir. Bazı yerlerde 0.05 bazı yerlerde 0.01 ethereumdur. O sınıra geldiğinde borsaya çekim talebi gönderebilirsin.
Okursan anlayabilirsin. Çinçe değil. İngilizce bilmiyorsan https://translate.google.com/
O site o sınıra geldiğimi nasıl görecek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu video da kullandığı yöntemler güvenilir değil mi?
Benim bilgisayarım gün içerisinde ben uyumadığım sürece sürekli açık elektrik faturası değişir mi mining yapsam ve ben de mh/s yazsam yardımcı olabilir misin müsait misin videoyu izledim az önceBununla yap. Kaç MH/S aldığını yaz buraya.
Videoyu uygula programı aç ve 10dk mining yap sonrasında mining programının SS ini at. Elektirk faturası çok değişir.Benim bilgisayarım gün içerisinde ben uyumadığım sürece sürekli açık elektrik faturası değişir mi mining yapsam ve ben de mh/s yazsam yardımcı olabilir misin müsait misin videoyu izledim az önce
Evet.Videolar sayesinde baya bilgi aldım. Yani şimdi Claymore den diyelim 0,05 ETH birikti onu Binance algılayıp TL ye çevirmeme izin verecekmi?
Videoyu aynen uyguladım mining penceresi açılmıyor bende ve dosya içeriği de farklı gözüküyorVideoyu uygula programı aç ve 10dk mining yap sonrasında mining programının SS ini at. Elektirk faturası çok değişir.
Birde şu sorumu cevaplarsanız sevinirim. Ben Undervolt yapsam MH değeri azalmaz değil mi? Birde OC yapmak istiyorum ama aldığım PSU nun kutusunda kocaman bu PSU ile OC yapılmaz diyordu. Birde elektrik faturasının parasını çıkartabiliyoruz değil mi mining yaparken?Evet.