Neler Yeni

Ethereum Madenciliğinde Yaş Sorunu Var mı?

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Herhangi bir sorun olmaz fakat, BTC Türk gibi siteler 18 yaşın altındaki kişileri kayıt etmiyor. Kayıt olsan dahi kimlik ile doğrulama yapmak gerekiyor.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çekim sınırına nerden gelicem? Çekim sınırı ne ki?
Siri cevaplıyorİ
Her mining yapılan sitede bir sınır bulunur.
Mesela sen 1 saat mining yaptın ama sana çektirtmez çünkü sınıra gelmemişsindir. Siteye göre değişir. Bazı yerlerde 0.05 bazı yerlerde 0.01 ethereumdur. O sınıra geldiğinde borsaya çekim talebi gönderebilirsin.

pentiti

80+ Silver
Siri cevaplıyorİ
Her mining yapılan sitede bir sınır bulunur.
Mesela sen 1 saat mining yaptın ama sana çektirtmez çünkü sınıra gelmemişsindir. Siteye göre değişir. Bazı yerlerde 0.05 bazı yerlerde 0.01 ethereumdur. O sınıra geldiğinde borsaya çekim talebi gönderebilirsin.
O site o sınıra geldiğimi nasıl görecek?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okursan anlayabilirsin. Çinçe değil. İngilizce bilmiyorsan https://translate.google.com/
Bu video da kullandığı yöntemler güvenilir değil mi?

Son düzenleme:

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Bununla yap. Kaç MH/S aldığını yaz buraya.
Benim bilgisayarım gün içerisinde ben uyumadığım sürece sürekli açık elektrik faturası değişir mi mining yapsam ve ben de mh/s yazsam yardımcı olabilir misin müsait misin videoyu izledim az önce

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benim bilgisayarım gün içerisinde ben uyumadığım sürece sürekli açık elektrik faturası değişir mi mining yapsam ve ben de mh/s yazsam yardımcı olabilir misin müsait misin videoyu izledim az önce
Videoyu uygula programı aç ve 10dk mining yap sonrasında mining programının SS ini at. Elektirk faturası çok değişir.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Videoyu uygula programı aç ve 10dk mining yap sonrasında mining programının SS ini at. Elektirk faturası çok değişir.
Videoyu aynen uyguladım mining penceresi açılmıyor bende ve dosya içeriği de farklı gözüküyor
1610483421655.png

pentiti

80+ Silver
Birde şu sorumu cevaplarsanız sevinirim. Ben Undervolt yapsam MH değeri azalmaz değil mi? Birde OC yapmak istiyorum ama aldığım PSU nun kutusunda kocaman bu PSU ile OC yapılmaz diyordu. Birde elektrik faturasının parasını çıkartabiliyoruz değil mi mining yaparken?

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
@Bitcoin bir tek miningi çalıştırma kısmında sorun yaşıyorum internetten başka indireyim dedim aynı dosya içeriği aynı sorun çift tıklıyorum düzenle kaydet yaptıktan sonra ama tepki vermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,638
Üyeler
159,649
Son üye
fluxizm
Top Bottom