El Capitan Kullanıcıları Kulübü

Bu kadar bekle sıra sana gelsin:) detay öğrenmek için yüzüne kapatsınlar telefonu hehehehe

Ekler

• 65010E84-DF4A-42C9-8E97-43B2DB08726A.webp
    65010E84-DF4A-42C9-8E97-43B2DB08726A.webp
    26.1 KB · Hit: 108
hocam ben bu el capitan muhabbetinden evvel 17 sinde sipariş verdim benim sipariş numaram 568 küsür hala ödeme onaylandı yazıyor kafayı yiyecem

Arkadaşlar ekran kartı bios update'den kastınız normal siteden girip,son driveri indirip kurmak değil mi ?

Modifiye ettin mi hocam cihazı?
tabi ama dediğim gibi ben el capitan almadım ben aldığımda daha elcapitan yoktu ben başka bir kasayı modifiye edip aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ekran kartı bios update'den kastınız normal siteden girip,son driveri indirip kurmak değil mi ?
hayır

tabi ama dediğim gibi ben el capitan almadım ben aldığımda daha elcapitan yoktu ben başka bir kasayı modifiye edip aldım.
Stok gibi duruyor hocam o zaman sürekli mail atın yada olmayan ürünün yerine daha iyi bişi taktırmaya calıstın. Bu kadar beklemeye.

Stok gibi duruyor hocam o zaman sürekli mail atın yada olmayan ürünün yerine daha iyi bişi taktırmaya calıstın. Bu kadar beklemeye.
ya en azından sipariş verirken orada yazsın yok şu parça eksik vs. gibi bilelim ona göre sipariş verelim çok saçma

Değil. Driver güncelleme değil bizzat donanımın içindeki yazılımın update edilmesi bu. 5600 xt'in rakibi 2060 için Nvidia indirime gidince, AMD de kendi kartının performansını arttırdı. Çin ara tatiline denk geldiği için de fabrikada yapılmadı bir çok kartın güncellemesi, alanlar kendi yapsın dediler. Her üreticinin kendi sitesinde nasıl yapılacağına dair anlatımları var, oldukça basit.

Siparişiniz içerisin de tedarik sürecin de olan ürünlerinizin temini sağlandığın da montaj işlemleriniz tamamlanmış olup sizlere teslim edilecektir. Kargo çıkışınız yapıldığın da sizlere tarafınıza takip kodunuz sms olarak iletilecektir. Yaşanan gecikme için tarafınızdan özür diler , anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bana bunu yazdılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani tedarik edildiğinde montaj da bitmiş oluyor demek dimi bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,406
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92