Virgil
80+
Dahası
Bende yeşil ekran aldım ))xfx ekran kartıyla Siyah ekran sorunu alan tek benmiyim acaba :/
Bende yeşil ekran aldım ))xfx ekran kartıyla Siyah ekran sorunu alan tek benmiyim acaba :/
cihazı bugün teslim aldım ama hala kullanamadım koyucam kenara bakalım @Abdullah Hacıgül yardımcı olursa o konuda bakacağız veya direkt iadeye gideceğiz artık beklediğimiz günlerde de yapacak bir şey yok artıkBende yeşil ekran aldım ))
Fanlarını hızlandırdın mı? Daha önceki konularında tavsiye edilmiş.Bende yeşil ekran aldım ))
Bi test yapın cihazi bakalım bir kaç güncihazı bugün teslim aldım ama hala kullanamadım koyucam kenara bakalım @Abdullah Hacıgül yardımcı olursa o konuda bakacağız veya direkt iadeye gideceğiz artık beklediğimiz günlerde de yapacak bir şey yok artık
Çözümü fanları hızlandırmak. ısındığı için oluyor. Her sorunun çözümü var bir şekilde buldumcihazı bugün teslim aldım ama hala kullanamadım koyucam kenara bakalım @Abdullah Hacıgül yardımcı olursa o konuda bakacağız veya direkt iadeye gideceğiz artık beklediğimiz günlerde de yapacak bir şey yok artık
Bi test yapın cihazi bakalım bir kaç gün
Çözümü fanları hızlandırmak. ısındığı için oluyor. Her sorunun çözümü var bir şekilde buldum