Ethereum Madenciliğinde Yaş Sorunu Var mı?

Ya ama en büyük sıkıntı da kart çok ısınıyor Undervolt yaptım gene 82 derece oluyor fan falan alsam olmaz mı ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi Gaming X RX 480 8GB
Undervoltu doğru yaptınmı?

Eskiden birisi şöyle yap demişti. Ve bu oyunlarda işe yaradı bu arada.

Bir aralar da termal macun sürmüştüm çok eskiden 92 derece falan görmüştü. GTA 5'de

Birde videodan kimlik fotosu atma falan bunlardan bahsedilmedi gerekiyor demiştiniz siz?

1610491063053.png

1303 yazan yeri 1300 yapıp 1050 yazan yerlerde de başka rakamlar yazıyordu onları 1050 yaptım.

Ekler

• 1610490561552.png
    1610490561552.png
    27.3 KB · Hit: 51
Son düzenleme:
Eskiden birisi şöyle yap demişti. Ve bu oyunlarda işe yaradı bu arada.

Bir aralar da termal macun sürmüştüm çok eskiden 92 derece falan görmüştü. GTA 5'de

Birde videodan kimlik fotosu atma falan bunlardan bahsedilmedi gerekiyor demiştiniz siz?

Alıntıyı görüntüle
1303 yazan yeri 1300 yapıp 1050 yazan yerlerde de başka rakamlar yazıyordu onları 1050 yaptım.
Memory clock ne? UV dogru evet.

Memory clocku 2200 yap değeri buraya yaz.
2200 yaparım daaaaaa. Saat geç oldu yarın tüm değerleri atarım. Canlı ders sağ olsun.

Memory clocku 2200 yap değeri buraya yaz.
Bu arada son olarak 1 sorum olacak. Bu mining ile cidden çok kar ediliyorsa neden kimse Ethereum mining yapmıyor ki? Oturduğun yerden para kazanıyosun hatta yattığın yerden.

Son düzenleme:
11 yaşımdayım Ethereum mining yapıcam ama şu deneme şeysi falan varmış minerslat mı ne yaş sorun olur mu yaşım 11. Birde şu karta falan nasıl aktarılcak para. Birde ekran kartı ısınmaktan patlayabilir mi benimki ısınma sorunlu da. Mining hakkında gram bir şey bilmiyorum.
1. si zaten sanal ortam hayatta sorun olmaz 2. si onla mining yapmaya girme bile elektrik faturası karından fazla gelir 3. de eğer odada klima çalıştırmazsan ekran kartı yanabilir bir ısınma sorunluymuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,835
Üyeler
184,987
Son üye
merito
Geri