YankıÖzkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 308
Kuzenime doğum günü hediyesi alacağım. Bildiğiniz mekanik veya mebran klavye var mıdır? mekanik isede sessiz olsun. Red switchler sessiz midir?
Bu devirde red switch çok bulunmuyor diye biliyorum genelde red diye aldığımızda Bluetooth çıkıyor.Kuzenime doğum günü hediyesi alacağım. Bildiğiniz mekanik veya mebran klavye var mıdır? mekanik isede sessiz olsun. Red switchler sessiz midir?
Blue switch*Bu devirde red switch çok bulunmuyor diye biliyorum genelde red diye aldığımızda Bluetooth çıkıyor.
Oda Çok Güzel Onu Alabilir veyaGamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye bunu buldum dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
incehesap'ta var 300tl.
Evet öneririm g213 baya hoş klavye.Oda Çok Güzel Onu Alabilir veya
logitech g213 Alabilirsin buda mebran klavye çok ses çıkarmaz
g213 güzel klavye.Kuzenime doğum günü hediyesi alacağım. Bildiğiniz mekanik veya mebran klavye var mıdır? mekanik isede sessiz olsun. Red switchler sessiz midir?
YouTube dan testlere bakabilirsiniz hangisi hoşunuza giderse alın.Teşekkürler aklımda tamda ogre RGB vardı güzel olabilir. Ogre ve g213 arasında kaldım biraz.
https://www.amazon.com.tr/Logitech-...ocphy=1012782&hvtargid=pla-714492383937&psc=1 mebran klavye, kullanmadım ama güzel duruyorKuzenime doğum günü hediyesi alacağım. Bildiğiniz mekanik veya mebran klavye var mıdır? mekanik isede sessiz olsun. Red switchler sessiz midir?
Dostum aldınmı bilmiyorum 15 gün geçmiş ama sakın ogre alma kronik bozuk klavye . daha 5 . ayda w tuşum gittiYouTube dan testlere bakabilirsiniz hangisi hoşunuza giderse alın.
Yok reis daha almadım. Duydum onun kronik sorunlarını. Haftaya 213 alcam inşallah.Dostum aldınmı bilmiyorum 15 gün geçmiş ama sakın ogre alma kronik bozuk klavye . daha 5 . ayda w tuşum gitti
g213 mekanik değil bildiğim kadarıyla . Redragon markasını övenler çok fazla ileride ben almayı düşünüyorum istersen sende bakabilirsinYok reis daha almadım. Duydum onun kronik sorunlarını. Haftaya 213 alcam inşallah.