Monitörlerde Ölü Piksel Sorunu

climaxbae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
144 hz 1 ms bir monitör alıcam fakat ölü piksel çıkarsa iadeye yolluyabiliyor muyum? Bu konu da biraz tedirginim ölü piksel garantisi veren monitör markalarından mı almalıyım?

144 hz 1 ms bir monitör alıcam fakat ölü piksel çıkarsa iadeye yolluyabiliyor muyum? Bu konu da biraz tedirginim ölü piksel garantisi veren monitör markalarından mı almalıyım?
Hepsi ölü piksel garantisi veriyor.Fakat bazı firmalar 4-5 piksel istiyor en az.Tavsiyem aoc alman o 1 ölü pikseli bile alıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Firmaya göre değişiyor. Kimi 1 tane çıkarsa kabul etmiyor.

Diğer siteleri bilmiyorum ama trendyol kullanıcısıyım 1 tane ölü pixel çıktığınu görürsen iade et para kartına geliyo sonrası sana kalmış

Bazen, 3 tane 2 falan ölü püksel çıkmalı. Yoksa garantiye almıyoruz diyorlar. Siz işinizi riske atmayınız wievsonic yada Asus gibi markalara yönelin.

Aldığınız siteye bağlı biraz da.

İadeye yollayan da var yollamayan da var. O olayı açıkçası tam bilmiyorum. Bu arada hangi marka/model monitör alacaksın ? Gamepower, monster, casper, rampage, gibi markaları almamaya özen göster. Bu arada msi monitörlerde de ölü piksel sorunu çok görüyorum.

Zaten 14 gün iade hakkın var. Ölü piksel çıkarsa beğenmedim diyip geri iade et

Bazen, 3 tane 2 falan ölü püksel çıkmalı. Yoksa garantiye almıyoruz diyorlar. Siz işinizi riske atmayınız wievsonic yada Asus gibi markalara yönelin.
1 Tane olunca artıyormuş galiba riskli bi durum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İadeye yollayan da var yollamayan da var. O olayı açıkçası tam bilmiyorum. Bu arada hangi marka/model monitör alacaksın ? Gamepower, monster, casper, rampage, gibi markaları almamaya özen göster. Bu arada msi monitörlerde de ölü piksel sorunu çok görüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten 14 gün iade hakkın var. Ölü piksel çıkarsa beğenmedim diyip geri iade et
Hmm teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos