İnceleme 220TL'ye Aldığım Rival 3 İncelemesi!

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
31,676
Herkese selam dostlar bu sabah BİM'e bildiğimiz gibi Rival 3 ve Arctis 1 geldi. Ben de Rival 3'ü almak istiyordum ve aldım.
Alma ve kurma sürecime geçelim;
Bu yağmurlu Ankara sabahında saat 9'da kalktım 9.10'da oradaydım ve mağazaya ilk gelen bendim, lakin 15 yaşında olmam nedeniyle beni içeri almadılar. 16 yaşında ki abimi aldılar ve benim için satın aldı. Saat 10.20 gibi eve gelip Rival 3'ü taktım ve karşıma SteelSeries Engine 3 programı geldi ve kurdum. Rahatlıkla kullanabildim. Gelelim şimdi incelemeye.

78bb39ca-3a49-4783-8df9-aa1f0ab79a5c.jpg
Bu şekilde geliyor.

Teknik Özelliklere Bakalım;
-16.8 milyon renk
-3 farklı bölgeli aydınlatma
-300 İPS sensor
-8500 dpi
-6 adet düğme
-Yazılım desteği

Şimdi gelelim kendi görüşlerime, bana göre 220 liranın tamamını hakkeden bir mouse. Gayet rahat, aydınlanması hoş. Fiyatına göre %100 alınabilir bir mouse lakin benim elim küçük biraz büyük geldi bana ama rahatlıkla kullanabiliyorum.

Kısa ve öz olsun istedim, eğer daha detaylı anlatım istiyorsanız YouTube'da çeşitli içerikler var.

Umarım faydalı bir inceleme olmuştur.
Saygılarımla...

Eline sağlık.

Eline sağlık.

Eline sağlık güzel inceleme olmuş ama 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı var nasıl sokağa çıktın?

Eline sağlık güzel inceleme olmuş ama 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı var nasıl sokağa çıktın?
seni kimse yakalamadığı sürece sıkıntı olmaz hiç dışarı çıkmıcağın anlamına gelmiyor kaçamaklar yapabilirsin :)

Herkese selam dostlar bu sabah BİM'e bildiğimiz gibi Rival 3 ve Arctis 1 geldi. Ben de Rival 3'ü almak istiyordum ve aldım.
Bu yağmurlu Ankara sabahında saat 9'da kalktım 9.10'da oradaydım ve mağazaya ilk gelen bendim, lakin 15 yaşında olmam nedeniyle beni içeri almadılar. 16 yaşında ki abimi aldılar ve benim için satın aldı. Saat 10.20 gibi eve gelip Rival 3'ü taktım ve karşıma SteelSeries Engine 3 programı geldi ve kurdum. Rahatlıkla kullanabildim. Gelelim şimdi incelemeye.

Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde geliyor.

-16.8 milyon renk
-300 İPS sensor
-8500 dpi
-6 adet düğme
-Yazılım desteği

Şimdi gelelim kendi görüşlerime, bana göre 220 liranın tamamını hakkeden bir mouse. Gayet rahat, aydınlanması hoş. Fiyatına göre %100 alınabilir bir mouse lakin benim elim küçük biraz büyük geldi bana ama rahatlıkla kullanabiliyorum.

Kısa ve öz olsun istedim, eğer daha detaylı anlatım istiyorsanız YouTube'da çeşitli içerikler var.

Saygılarımla...
Eline sağlık hocam, satın alamayıp buraya ağlamaya gelen tayfa gelmeden toplanalım.

Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde geliyor.

-16.8 milyon renk
-300 İPS sensor
-8500 dpi
-6 adet düğme
-Yazılım desteği

Saygılarımla...
Eline sağlık.
Da 15 yaşındaki seni almayıp 16 yaşındaki abini niye alıyorlar. :D

Viper Mini varken almam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,602
Üyeler
186,352