İşlemcim aşırı ısınıyor?

Amd rakiplerine göre çok sıcak çalışır kasanda hava akımı kötüdür
Öyle bir şey yok testlere bakarsan yer yer intelden soğuk çalıştığını görürsün fx serisi ısınıyordu ryzen değil.

Öyle bir şey yok testlere bakarsan yer yer intelden soğuk çalıştığını görürsün fx serisi ısınıyordu ryzen değil.
1.nesilde ısınıyor Du ama ben nasıl intel in kötü tarafını söylüyorisem İSKİ bir intel kullanıcısı olarak sizde 1.nesilde fazla ısındığı ı kabul edin

1.nesilde ısınıyor Du ama ben nasıl intel in kötü tarafını söylüyorisem İSKİ bir intel kullanıcısı olarak sizde 1.nesilde fazla ısındığı ı kabul edin
Sen önce yazı yazmayı öğren ondan sonra fikrini belirt kulaktan dolma bilgilerle gelip burda bilgiliymiş gibi yorum yapıyorsun güldürme beni amd ısınıyormuş JHDSAJHADSHJOADJAFD.

Sen önce yazı yazmayı öğren ondan sonra fikrini belirt kulaktan dolma bilgilerle gelip burda bilgiliymiş gibi yorum yapıyorsun güldürme beni amd ısınıyormuş JHDSAJHADSHJOADJAFD.
bişey söylicem internette 220 volts yazıyor benim biosumda 1.056 v gözüküyor anlamadım

uv rehberine burdan bakabilirsiniz

1.nesil için konuştum ve telefondan yazıyorum oto düzeltme düzeltiyor saçma sapan şeyler yazıyor

Soğutucu yetmiyor. Snowman m200 alabilirsin. Sıcaklık değerleri 15 dereceye kadar düşecektir.

Sen milleti yanlış bilgilendirmek , boş laf yapmak için mi üye oldun bu foruma ?
Neresi ısınıyor 1.Nesil İntellerin çin malı stok fanla i3-550 Max 55 derece gördüm full yükte

kanka UV nasıl yapılıyo banada uv yap diyolar ama nasıl yapılcağını bilmiyorum yardımcı olur musun
uv rehberine burdan bakabilirsiniz

yukarıya rehber linki bıraktım ordan bakabilirsin

Sen milleti yanlış bilgilendirmek , boş laf yapmak için mi üye oldun bu foruma ?
Neresi ısınıyor 1.Nesil İntellerin çin malı stok fanla i3-550 Max 55 derece gördüm full yükte
Anlamadan konuşmuşsun ryzen 3 1200 af için konuştum ben orada da sıkı bir intel kullanıcı sı olduğumu yazdım

Geri