Sizce Atatürkün Cumhuriyeti kurduktan sonra yaptığı en büyük hata neydi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kuranın anlattığı şey çok büyük bir şey değil.Bu kadar karmaşa yaratmaya gerek yok.İyi insan olmaktan bahsediyor.Yani hepimizin değer yargılarından.Arapçada çok farklı anlamlar olabilir fakat kastedilen anlam önemlidir.Türkçeye çevrilmesinde bir sıkıntı yok o yüzden.
:D ....

bir türkçe okumanın daha az sevap kazandırdığını söylemiştin benim dediğim şey bunu ne sen ne ben ne hadis hocan nede bir başkası kesin bir kanıt yoksa bilemez

İnönü siyasi olarak Atatürk kadar başarılı değildi ama askeri olarak bir dehaydı.
Çok hakkını yemeyin İnönü'nün.
İnönü pek sevmediğin belli, Atatürk'ü seviyor musun peki?
Adaları veren kim?

Dinimiz demek yerine ''dinim'' diyebilirsiniz. Herkes sizinle aynı inanca sahip değil. Her Türk'te Müslüman değil.
Olaya hiç karışmayacaktım ama "Dinimiz" derken kendisiyle aynı dine inananları kastediyor. Bu kadar geri kafalıda düşünmezsin din düşmanlığına hiç gerek yok.

Kuranın anlattığı şey çok büyük bir şey değil.Bu kadar karmaşa yaratmaya gerek yok.İyi insan olmaktan bahsediyor.Yani hepimizin değer yargılarından.Arapçada çok farklı anlamlar olabilir fakat kastedilen anlam önemlidir.Türkçeye çevrilmesinde bir sıkıntı yok o yüzden.
Biraz kendini aşıp hakarete yakın sözler ettiğinden ceza aldı muhtemelen.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,640
Üyeler
187,539
Son üye
Enes57
Geri