Sizce Atatürkün Cumhuriyeti kurduktan sonra yaptığı en büyük hata neydi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Daha soy isimleri büyük yazması gerektiğini bilmeyen çocuğun ben Atatürk'ü eleştirmesine kızarım. Konu kilitlensin lütfen @Mehmet Yılmaz.
insanların düşüncelerini yazım kuralını büyük harf kuralına bakarak mı krar veriyorsun puhahaha ayrıca konun kilitlenmesine gerek yok düzgünce konuşuyoruz

Sen çok mu ileri kafalısın?
Normal olan çoğu düşünceye saygı duyup, okumadığım, bilmediğim, anlamadığım, beni ilgilendirmeyen şeylere burnumu sokmuyorum. Yanı sıra hrıstiyanından ateistine herhangi bir dine inanana, inanmayana saygı duyuyorum ve dinlerine laf etmiyorum. Onun da yanı sıra her insan her insanı sevmek zorunda diye de bir şey söylemiyorum. Daha yazabileceğim çok şey var ama sadece bunlar bile geri kafalı olmadığımı kanıtlar. Bu durumda sen ikinci defa geri kafalı konumuna düşmüş oldun "geçmiş olsun".

Hiçbir bilgisi yok. Eline klavye alan konuşuyor.
Dostum şimdi biz latin alfabesi kullanıyoruz,eskiden de Arap alfabesi kullanıyorduk değil mi?Bunu neden bu kadar eleştiriyorsunuz ki,Arap alfabesinin ne zararı var?

İnfaz edilen kişi kimdi? Merak ettimde.
Mecliste kendisini en çok eleştiren kişi "Ali Şükrü Bey'i" Topal Osman tarafından boğdurarak öldürtmüştür kendisi. Fakat yeni ülkeler kurulurken bunlar normal şeyler. Kurulan tüm ülkelerde görülmüştür bu tür şeyler.

insanların düşüncelerini yazım kuralını büyük harf kuralına bakarak mı krar veriyorsun puhahaha ayrıca konun kilitlenmesine gerek yok düzgünce konuşuyoruz
Burası forum, Türkçeye sahip çıkmalısın. Yaptığın yazım yanlışları yaşını belli ettiği için örnek gösterdim.

1930 yılında bir muhalefet partimiz olsun diyerek Ali Fethi Okyar'a "Serbest Fıkra'yı" kurdurmuş ve 98 gün sonra ise nedeni bilinmeden bu parti kapatılmıştır. Bunu da hala anlamış değilim.

Atatürk'ü mantıklı ve kaynak öne sürerek eleştiren bir iki kişi var zaten. Diğerlerini göz önüne almazsanız sorun olmaz aslında..
Bunlar daha resmiyeti olmayan oluşumlardan aldıkları fikirleri buraya satamazlar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri