İsmetPotter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
Sabit seçili seçeneklerle elraen parva alınır mı önerir misiniz? Max GTA 5gibi oyunlar oynayacağım
9 sayfa bunu yazabilirim = ALMA
Neden9 sayfa bunu yazabilirim = ALMA
Normalde olması gerekenden çok çok kat kat pahalı yani kazıkMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden
Kazık.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden
bütçeni söyle yardımcı olalımSabit seçili seçeneklerle elraen parva alınır mı önerir misiniz? Max GTA 5gibi oyunlar oynayacağım
Elraen parvanın kasasına kadar yan sekmeklerde topladım 3.312tl tuttu standart seçimlerdeki parva kasayı kendim toplasam 1800tl civarında kar ediyorum. Bu şekilde toplasan önerir misinbütçeni söyle yardımcı olalım
3312 TL'ye APU toplanıyor, RX 570 sistem topladıysan helal olsun.Elraen parvanın kasasına kadar yan sekmeklerde topladım 3.312tl tuttu standart seçimlerdeki parva kasayı kendim toplasam 1800tl civarında kar ediyorum. Bu şekilde toplasan önerir misin
Cahilliğim için özür diliyorum affola rx 570 sistem tam olarak nasıl oluyorZamanında belki ama şuan fiyatını haketmiyor.
Gamegaraj sistemlerine göz atın derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3312 TL'ye APU toplanıyor, RX 570 sistem topladıysan helal olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri alayım.
RX570 ekran kartıdır.Cahilliğim için özür diliyorum affola rx 570 sistem tam olarak nasıl oluyor