Bak dostum sana dostum demek de istemem ama şunu söylemek istiyorum.
Açık sözlü bir insanım ve açık açık söylüyorum sana o kadar sinirliyim ki şu anda sövmemek için kendimi zor tutuyorum.
Bak geçen gün birisi daha en ufak detay vermeden telekomla ilgili sorununu anlatmış ben anlamadım dedim sen bana bunu dedin ya.
Alıntıyı görüntüle
Burada savunma mı var yoksa sende anlama kıtlığı mı var?
Her konuya girip boş beleş mesaj atıyorsun duyar kasıyorsun yeter artık yeter ya bi dur bıkmadın mı artık o kadar şeyden?
Ne zaman bir mesaj atsam geliyorsun bana tepki gösteriyorsun lan bi sal bak sadece sen değil birkaç kişi daha var ya bi salın beni adama yardım edeyim ya sorununu çözeyim ya. Sen o kişiye yardım etmeyeceksen niye konuya geliyorsun ya?
Alın konu linki ya.
Modemi açıyorum ilk 8 dk sabit 16 ping sonra sabit 300 hep aynı her acışta Bu konu hakkında Türktelekomu aradım bildiğiniz geciştirdiler sağlayıcı_ Türktelekom Lütfen yardım Türktelekoma ödediğim her para haram olsun KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN
forum.donanimarsivi.com
Olay ne biliyor musunuz?
Birisi pingle ilgili sorun yaşamış, telekom da kablolu mu bağlanıyorsunuz diye sormuş o kişi de bunu artık nasıl bir kafası varsa geçiştirme olarak algılamış. @Prof ESL de gelmiş diyor ki Telekomu savunma. Milleniyi arasan da aynısını soracak ya.
Şu anda ağzımı bozmak istemiyorum. Kısaca lütfen artık sal beni. Şu lanet internet konularında insanlara en ufak faydan bile olmayacaksa lütfen bu konulara yazma.