her gördüğünüz hile değil

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
engelliyorum laf anlatmaya gelecek kadar gram beyin yok cahil cüdela yıkık seni

ağzımı bozmuyorum yaşın küçük diye zorlama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en azından kolum var *

sabitle napim yani canım bronzları vurmak istedi broonzları vururum hangi eloda istersem oynarım onda :)
Öyle bir şey yok oyun kurallarını aç yan hesap yani smurfun yasak olduğunu görebilirsin.

yazık ya oynayamayıp ağlaman elmaslarıda vurabiliyorum immortallarıda şuan gold 2 attı 2 günde elmas 1 e kasarım dediğim gibi arkadaşımı bekliyorum onunla oynayacağım

inşallah karşıma gelirsin bi
adam da çıkıp sana dese "umarım sen de reelde benim karşıma gelirsin" bu normal bi olay mı? mantıksız ve rahatsız bir düşünce kafası.

Öyle bir şey yok oyun kurallarını aç yan hesap yani smurfun yasak olduğunu görebilirsin.

evet o yüzden sırf tenZ in 4 smurfu var değilmi

yada yayıncıların

dostum ali türkan bizi engellemiş hüüü

çok üzüldüm

ali denmi korkacağım büyüsün öyle konuşsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Uygunsuz dil
Bendende ignore yediniz. Post maşallah boş adam turnusolu gibi tiplere bak :D

Smurf hesapda oynayacaksan onların ligindenmiş gibi oynamak daha mantıklı geliyor.Şahsen ben de smurfe giriyorum ama ben de düşük ligdeki arkadaşlar gibi oynuyorum one tap atayım karşımdakinin oyununu zehir etmek gibi bir amacım yok.Ortalama bir oyun sergileyip haklının kazanması gerekiyor sonuçta onlar da liglerinden yukarı çıkmaya çalışıyolar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri