Neler Yeni

her gördüğünüz hile değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
evet o yüzden sırf tenZ in 4 smurfu var değilmi

yada yayıncıların
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok üzüldüm

ali denmi korkacağım büyüsün öyle konuşsun
E onların var diye senin de mi açman lazım ? Tabi kol meselesi o ranka nasıl çıktığın da ayrıca konu. Anlaşılan kendi rankında oynamaktan biraz korktuğun için smurf açıp sıfırdan kasacağım ben oyuncuyum diyeceksin :D Sonra yine aynı rankta aynı şeyi yapacaksın hatta o hesapları satarsın bir de. 0 akıl 0 oyun oynama mantığıyla devam et. Umarım tamamen banlanırsın valoranttan karaktersiz kardeşim :)

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ben sizin istediğiniz gibi oynamanıza karışamam ama bence yapmamanız daha iyi olur (düşük ranklarda olan insanlar da oynadıkları oyunlardan zevk alsın diye söylüyorum.).

Impe

80+ Silver
Smurf hesapda oynayacaksan onların ligindenmiş gibi oynamak daha mantıklı geliyor.Şahsen ben de smurfe giriyorum ama ben de düşük ligdeki arkadaşlar gibi oynuyorum one tap atayım karşımdakinin oyununu zehir etmek gibi bir amacım yok.Ortalama bir oyun sergileyip haklının kazanması gerekiyor sonuçta onlar da liglerinden yukarı çıkmaya çalışıyolar.
zaten derecelide onlar gibi oynuyorum tryhard değilim zaten olmaya çalışsam arklarla muhabetten olamıyorum

Ben sizin istediğiniz gibi oynamanıza karışamam ama bence yapmamanız daha iyi olur (düşük ranklarda olan insanlar da oynadıkları oyunlardan zevk alsın diye söylüyorum.).
şöyle uyar canımı ye

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
Konunun amacını anlamadım artık ne hileler var karşılaşmayı durdurmuyor kendini mi övdün anlamadım ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
yazık haksız olayım insanlara küçük yaşımla hakaret edeyim gel dc erkekliğini görelim Jarvis-M#0573

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
valo cs neymiş öyle silah alıyon sıkıyon. Boşverin oynamayın. En iyisi witcher gerçek hikaye gerçek bir oynanış. Witcher 3 <3

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M

Impe

80+ Silver
Konunun amacını anlamadım artık ne hileler var karşılaşmayı durdurmuyor kendini mi övdün anlamadım ?
hayır insanları herkes hile değil insanlar iyi olabiliyor diye uyardım sadece çünkü öyle sanıp ana bacı gidiyorlar

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
smurfleme o zmn knk,adamlar da kanser oluyor kendi denkleri gelmeyince

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

marilyn

80+ Silver
boş insanların boş bir konusu linç yiyincede oo hakaret ediyor hüüü diye ağlayan insanlarla doluyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom