hocam cpu daki sıcaklık değerlerinde dalgalanmalar var yük altında 70,90 arasında fırlama yapıyır sürekli sebebi bu olabilir miFps,sıcaklık,kullanım oranını gösteren programlarla daha iyi anlayabilirsiniz darboğaz olduğunu
hocam bu sistemle pubg de nasıl 160 fps aldınız sorması ayıpEvet bende de 8 gb vardı pubgde 150-170 fps alırken bir anda 60 70 fps e düşüp düzeliyordu. RAM kullanımına baktığımda 7.400 mb falan kullanıyordu.
Günümüzde şart oldu 8+8 bende ekledim şu an hiç bir drop takılma yaşamıyorum sistemimin bile hızlandığını hissettim. Lakin MSI afterburner değerlerine bakın.
Low ayarlarda rahat alıyorum 160 dememe bakmayın değişiyor. 120 140 arası sabit alıyorum.hocam CPU daki sıcaklık değerlerinde dalgalanmalar var yük altında 70,90 arasında fırlama yapıyır sürekli sebebi bu olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu sistemle PUBG de nasıl 160 fps aldınız sorması ayıp
Evet Steam Pubg den bahsediyorum dostum.Hocam emin olayım Lite den bahsetmiyorsun değil mi.
Buyurun hocam buda oyunda çektiğim SS ler. Savaş esnasında bir fps düşüşü oluyor 100e kadar geriliyor çok çatışma sırasında genel olarak böyle ama fps.Hocam emin olayım Lite den bahsetmiyorsun değil mi.
Beyler elimde acer nitro 5 an515-43 AMD versiyon var ve 8 gb RAM a sahip ama ben bunun 6gb sini kullanabiliyorum bazı oyunlarda arada drop yiyorum sebebi RAM eksikliği olabilir mi.