CHP'li İBB, ÜSKÜDAR KUŞKONMAZ CAMİİ'nin kimliğini bozuyor!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostum galiba görmüyorsun ekmek kuyruklarını hastane kuyruklarını hastaneler şimdi b.k götürüyor merak etme ailemin hepsi doktor hepsi şikayetçi hastahaneler rezil durumda
Sen nerde yaşıyon? Ben hastaneye gittiğimde çok rahatım şahsen. Sadece şehir hastanesini sevmedim. Çok büyük olduğu için.

Birkere konun başlığı bile saçma!
Ne demek Chpli belediye o adam o partiden girdi diye Chpli belediye mi oluyor hayır.O adam 16 milyonun belediye başkanı ülkeyi ocu bucu diye böldünüz hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen nerde yaşıyon? Ben hastaneye gittiğimde çok rahatım şahsen. Sadece şehir hastanesini sevmedim. Çok büyük olduğu için.
Türkiyede yaşıyorum sen? Dur söyleyeyim Alis Harikalar Diyarı galiba

Birkere konun başlığı bile saçma!
Ne demek Chpli belediye o adam o partiden girdi diye Chpli belediye mi oluyor hayır.O adam 16 milyonun belediye başkanı ülkeyi ocu bucu diye böldünüz hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiyede yaşıyorum sen? Dur söyleyeyim Alis Harikalar Diyarı galiba
La sen de aynısın. Hep aynı cümleler.

Mimar Sinan 'a Şemsi Paşa tarafından yaptırılan denize 0 noktasındaki "tarihi eser" bakın "tarihi eser" in kimliğini değiştiriyor.
Kuzey ve Güney rüzgarlarının kesişmesinden dolayı kuşların konamadığı caminin, tarihi eserin etrafına beton dökerek camiyi, tarihi eseri şehrin içine iteleyerek kimliğini değiştiriyor.

Aynı şeyi AKP, MHP, İYİ, GP, DEVA da yapsa tavrım değişmez. Ki AKP de yaptı ses çıkarıldı. Ama aynı ses bu sefer yok.

Kaynak : https://www.google.com/amp/s/m.habe...dan-440-yil-once-yaptigi-yola-beton-doktu-amp
zaten öyle rte şu an başta diye bu kadar eleştiri çekiyor ve çekmeli de ama devlet erken seçime gitse kime oy verecek?

Mimar Sinan 'a Şemsi Paşa tarafından yaptırılan denize 0 noktasındaki "tarihi eser" bakın "tarihi eser" in kimliğini değiştiriyor.
Kuzey ve Güney rüzgarlarının kesişmesinden dolayı kuşların konamadığı caminin, tarihi eserin etrafına beton dökerek camiyi, tarihi eseri şehrin içine iteleyerek kimliğini değiştiriyor.

Aynı şeyi AKP, MHP, İYİ, GP, DEVA da yapsa tavrım değişmez. Ki AKP de yaptı ses çıkarıldı. Ama aynı ses bu sefer yok.

Kaynak : https://www.google.com/amp/s/m.habe...dan-440-yil-once-yaptigi-yola-beton-doktu-amp
tam anlamadım tam olarak ne yapılmış o deniz tarafındakı çakıl taşlı kısmı mı betpn yapmışlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,658
Üyeler
185,144
Son üye
alisami_0
Geri