CHP'li İBB, ÜSKÜDAR KUŞKONMAZ CAMİİ'nin kimliğini bozuyor!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostum galiba görmüyorsun ekmek kuyruklarını hastane kuyruklarını hastaneler şimdi b.k götürüyor merak etme ailemin hepsi doktor hepsi şikayetçi hastahaneler rezil durumda
Diğer ülkelerin bizden farkı olmaması hatta ABD'nin ve İngiltere'nin daha kötü olması dışında sorun yok.

e
Birkere konun başlığı bile saçma!
Ne demek Chpli belediye o adam o partiden girdi diye Chpli belediye mi oluyor hayır.O adam 16 milyonun belediye başkanı ülkeyi ocu bucu diye böldünüz hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiyede yaşıyorum sen? Dur söyleyeyim Alis Harikalar Diyarı galiba
evet chp li belediye oluyo çünkü belediyede çalışan tüm akp li insanları belediyeden kovup belediye asgari ücretini 3200 yapınca chp li belediye oluyo ispark müdürü akp idi chp yaptılar metro otobüs hepsi zamlandı 1 25 olan şey 2 oldu

Hepsi birbirinden beter kimse bizim gibi vatandaşların düşüncesini takmıyor tarihi eserler bir bir yok oluyor bunların değerlerini anlamıyorlar hepsine yazılar olsun

"Pandemi" hakkında söylediysen dediklerin çok doğru. Bizden daha beterler. Alışmışız artık Avrupa , Amerika diyince aklımıza hemen ekonomi , döviz falan geliyor.
Evet. Düz sağlık sistemi. Çoğu kişinin TR'de olmak istememe sebebi zaten döviz, başka sebepleri yok sadece ürettikleri bahaneleri var.

Şuraya uyarımı bırakayım, ona göre devam edersiniz :)
Orta koridorda rakibi tam keseceğim hamleyi aklımdan geçirdiğim zaman rakip ormancının orta koridorun ortasından yürüyerek ben burdayım mesajı vermesi gibi. 😂👍

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,483
Üyeler
185,110
Son üye
Chast
Geri