- Konu Sahibi Konu Sahibi
Burda cidden uygunsuz davranmış.
Ama tarafsızlıktan kastım şu idi :
Gece programlarında hem iktidar hem muhalefet tarafını konuşturuyorlar.
Burda cidden uygunsuz davranmış.
Onu Habertürk yapıyor ama hepsi aynıBurda cidden uygunsuz davranmış.
Ama tarafsızlıktan kastım şu idi :
Gece programlarında hem iktidar hem muhalefet tarafını konuşturuyorlar.
Hastanede adam yerine konuyorsan şu anki yönetim sayesinde.Ayy çok az hemen koşup alayım ya bu devletten Allah razı olsun bedavaya veriyormuş arkadaşlar koşun 5lt yağ 60tlymiş
Dostum galiba görmüyorsun ekmek kuyruklarını hastane kuyruklarını hastaneler şimdi b.k götürüyor merak etme ailemin hepsi doktor hepsi şikayetçi hastahaneler rezil durumdaHastanede adam yerine konuyorsan şu anki yönetim sayesinde.
Sen nerde yaşıyon? Ben hastaneye gittiğimde çok rahatım şahsen. Sadece şehir hastanesini sevmedim. Çok büyük olduğu için.Dostum galiba görmüyorsun ekmek kuyruklarını hastane kuyruklarını hastaneler şimdi b.k götürüyor merak etme ailemin hepsi doktor hepsi şikayetçi hastahaneler rezil durumda
Türkiyede yaşıyorum sen? Dur söyleyeyim Alis Harikalar Diyarı galibaSen nerde yaşıyon? Ben hastaneye gittiğimde çok rahatım şahsen. Sadece şehir hastanesini sevmedim. Çok büyük olduğu için.
La sen de aynısın. Hep aynı cümleler.Birkere konun başlığı bile saçma!
Ne demek Chpli belediye o adam o partiden girdi diye Chpli belediye mi oluyor hayır.O adam 16 milyonun belediye başkanı ülkeyi ocu bucu diye böldünüz hep
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiyede yaşıyorum sen? Dur söyleyeyim Alis Harikalar Diyarı galiba
Her yere özel şirketlere beton döşetip parasını fazlasıyla millete kitleyen*Bu ülkeye Mansur Reyizler gibi lazım.
Bazıları gibi her yere beton döşeyen yetkililer lazım değil.
Aynen aynıyız bizler 43 milyon teröristis neyse konu uzadı kapatın artık yeterLa sen de aynısın. Hep aynı cümleler.
zaten öyle rte şu an başta diye bu kadar eleştiri çekiyor ve çekmeli de ama devlet erken seçime gitse kime oy verecek?Mimar Sinan 'a Şemsi Paşa tarafından yaptırılan denize 0 noktasındaki "tarihi eser" bakın "tarihi eser" in kimliğini değiştiriyor.
Kuzey ve Güney rüzgarlarının kesişmesinden dolayı kuşların konamadığı caminin, tarihi eserin etrafına beton dökerek camiyi, tarihi eseri şehrin içine iteleyerek kimliğini değiştiriyor.
Aynı şeyi AKP, MHP, İYİ, GP, DEVA da yapsa tavrım değişmez. Ki AKP de yaptı ses çıkarıldı. Ama aynı ses bu sefer yok.
Kaynak : https://www.google.com/amp/s/m.habe...dan-440-yil-once-yaptigi-yola-beton-doktu-amp
Kim acaba?Her yere özel şirketlere beton döşetip parasını fazlasıyla millete kitleyen*
tam anlamadım tam olarak ne yapılmış o deniz tarafındakı çakıl taşlı kısmı mı betpn yapmışlarMimar Sinan 'a Şemsi Paşa tarafından yaptırılan denize 0 noktasındaki "tarihi eser" bakın "tarihi eser" in kimliğini değiştiriyor.
Kuzey ve Güney rüzgarlarının kesişmesinden dolayı kuşların konamadığı caminin, tarihi eserin etrafına beton dökerek camiyi, tarihi eseri şehrin içine iteleyerek kimliğini değiştiriyor.
Aynı şeyi AKP, MHP, İYİ, GP, DEVA da yapsa tavrım değişmez. Ki AKP de yaptı ses çıkarıldı. Ama aynı ses bu sefer yok.
Kaynak : https://www.google.com/amp/s/m.habe...dan-440-yil-once-yaptigi-yola-beton-doktu-amp