Neler Yeni

CHP'li İBB, ÜSKÜDAR KUŞKONMAZ CAMİİ'nin kimliğini bozuyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kardeşim umarım onları sadece belli kaynaktan değilde başka kaynaklardanda okuyorsundur sen belki yandaş olduğun için geleceğin vardır ama onların tarafında olmayan gençlerin gelecek hayali YOK! tozpembe gözlüklerinizi çıkarın artık 5lt yağ olmuş 85 lira ben öğrenciyim evimi geçindirme derdine düştüm şimdiden
Yandaş değilim. Yandaş olsam iktidar partinin yanlışlarını görmezlikten gelirim. Ama yeri geldikçe yanlışlarını söylüyorum. CHP nin doğrusu yok söyleyecek. İman bana A haber okumuyorum çünkü taraflı duruşları midemi bulandırıyor.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

efay144

80+ Silver
Kankam bu tip insanların favori kanalı "A Haber". O yüzden çok bir şey demene gerek yok bu tarz insanlara. Bunlara puta tapar gibi malum kişiye tapıyor.
Geçen Reisleri Ayasofyaya geldi herkes namaz kılarken namazlarını bozup bu adamın yanına gittiler din böyle birşeyse müslümanlık böyle bir şeyse lanet olsun dine de müslümanlığa da

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yandaş değilim. Yandaş olsam iktidar partinin yanlışlarını görmezlikten gelirim. Ama yeri geldikçe yanlışlarını söylüyorum. CHP nin doğrusu yok söyleyecek. İman bana A haber okumuyorum çünkü taraflı duruşları midemi bulandırıyor.
Taraflı değilim diyorsun, koyduğun başlıktan hangi kanalı izlediğin belli zaten.
Siz aklınızı ya da gözlerinizi kullanmıyorsunuz ya da kiraya vermişsiniz bence.

efay144

80+ Silver
Neyse daha bir şey yazmayacağım bir insan ülkesinden gitmek isterse zaten o ülke bitmiştir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,350
Üyeler
161,270
Son üye
cyberguvenlik
Top Bottom