Neler Yeni

CHP'li İBB, ÜSKÜDAR KUŞKONMAZ CAMİİ'nin kimliğini bozuyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

T.P.G.

80+ Titanium
Kardeşim siyaset yapmak istemem zaten bu düşüncedekilerin zeka seviyesi az çok ortada İktidar demek yüzde yüz herşeyi bilen demek değildir bundan dolayı muhalefet partileri kurulur onlarda iktidarın yaptığı hataları söylerler bulurlar zaten resmi olarak muhalefet olan bir partiden destek olmasını beklemek ayrı bir ahmaklıktır
Muhalefet hataları söyler evet
Ama yapılan doğru işlere de hata demez :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hahhahaa klasik beyinsiz çomar işte senle konuşulmaz
Zaten bi sen akıllısın.
Araştırma yapan, analiz okuyan, makale okuyan, yabancı kaynaklar okuyan ben cahilim.

sunburn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sunburn
arkadaşım belirttiğin kaynak habercilik yapmıyor. Daha düzgün bir yerden kaynak belirtirsen okuruz.
yandaşların yazdığı şeylere bakarak insanları karalamayın.

efay144

80+ Silver
Zaten bi sen akıllısın.
Araştırma yapan, analiz okuyan, makale okuyan, yabancı kaynaklar okuyan ben cahilim.
Kardeşim umarım onları sadece belli kaynaktan değilde başka kaynaklardanda okuyorsundur sen belki yandaş olduğun için geleceğin vardır ama onların tarafında olmayan gençlerin gelecek hayali YOK! tozpembe gözlüklerinizi çıkarın artık 5lt yağ olmuş 85 lira ben öğrenciyim evimi geçindirme derdine düştüm şimdiden

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Puta tapar gibi sadece birine tapıyor sizin gibiler. Çıkarın şu at gözlüğünüzü.
Komik! Halbuki benim mesajlarım nezaket kuralları dışında değil.
Cevap : 10 yıldır 1 seçim kazanamamış birine inanan çok insan var. Hem bana tapan diyemezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşım belirttiğin kaynak habercilik yapmıyor. Daha düzgün bir yerden kaynak belirtirsen okuruz.
yandaşların yazdığı şeylere bakarak insanları karalamayın.
Habertürk ün tarafsız haberciliğini de yok sayıyorsan. Hatta habertürk az buçuk CHP yandaşı ama tarafsız diyebiliriz.

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kardeşim umarım onları sadece belli kaynaktan değilde başka kaynaklardanda okuyorsundur sen belki yandaş olduğun için geleceğin vardır ama onların tarafında olmayan gençlerin gelecek hayali YOK!
Kankam bu tip insanların favori kanalı "A Haber". O yüzden çok bir şey demene gerek yok bu tarz insanlara. Bunlara puta tapar gibi malum kişiye tapıyor.

firatbey

80+ Silver
Kankam bu tip insanların favori kanalı "A Haber". O yüzden çok bir şey demene gerek yok bu tarz insanlara. Bunlara puta tapar gibi malum kişiye tapıyor.

Sizin şu kudurduğunuz zamanları görünce var ya o kadar mutlu oluyorum ki. Ağlamaya ve kudurmaya devam.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,433
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom