Neler Yeni

CHP'li İBB, ÜSKÜDAR KUŞKONMAZ CAMİİ'nin kimliğini bozuyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hala farklı farklı detaylar peşinde
Hem iktidar hem muhalefet

Boyle seyler ile ugrasacaklarina eğitim adalet ticari reformlar yapsalar cok şey degisecek

Ama biz hala gündemi 2 3 gün meşgul edecek sonra da herkesin unutacagi detaylarla uğraşıyoruz

Gençler olarak bu durumu umarım değiştiririz ilerde

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Boyle seyler ile ugrasacaklarina eğitim adalet ticari reformlar yapsalar cok şey degisecek

Ama biz hala gündemi 2 3 gün meşgul edecek sonra da herkesin unutacagi detaylarla uğraşıyoruz

+1

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bir insan kendi ülkesinden bıkıp başka bir ülkeye göçmek ister mi? İşte ben istiyorum her ne kadar içimden istemesem de..

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aynı şeyi diğerleri 20 yıldır yapıyor birinizin sesi çıkmıyor şimdikininde yaptığı iyi değil ama artık belediyenin yetkisi çok az her şey baştakine bakıyor zaten o istemese yapılmazdı
Otobandaki çiçekli süslemeleri fazla masraf oluyor diye kaldırdılar. Yerine saçma sapan grafiti yaptılar. O süslemeler sürücülere sakinlik sağlıyordu.
Bu tamamen İBB elinde. Boş yapma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir insan kendi ülkesinden bıkıp başka bir ülkeye göçmek ister mi? İşte ben istiyorum her ne kadar içimden istemesem de..
Bu ülkenin gelişmesi için yazılımcı lazım.
Adam gibi yazılımcı lazım. Ürün ortaya koyabilen. Adam gibi oyun yapabilen laızm.
Aslında böyle insanlar var fakat mevcut hükümetin maddi desteği olsa keşke.

efay144

80+ Silver
Otobandaki çiçekli süslemeleri fazla masraf oluyor diye kaldırdılar. Yerine saçma sapan grafiti yaptılar. O süslemeler sürücülere sakinlik sağlıyordu.
Bu tamamen İBB elinde. Boş yapma.
Aynen kuzeye arıların hayvanların doğal ekolojik yerine havaalanını dikende İBB idi demi İstanbulun tarihi gitti yeşilliği gitti herşeyi gitti sizin derdinize bak bakalım Atatürkü kime peşkeş çekecekler

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mimar Sinan 'a Şemsi Paşa tarafından yaptırılan denize 0 noktasındaki "tarihi eser" bakın "tarihi eser" in kimliğini değiştiriyor.
Kuzey ve Güney rüzgarlarının kesişmesinden dolayı kuşların konamadığı caminin, tarihi eserin etrafına beton dökerek camiyi, tarihi eseri şehrin içine iteleyerek kimliğini değiştiriyor.

Aynı şeyi AKP, MHP, İYİ, GP, DEVA da yapsa tavrım değişmez. Ki AKP de yaptı ses çıkarıldı. Ama aynı ses bu sefer yok.

Kaynak : https://www.google.com/amp/s/m.habe...dan-440-yil-once-yaptigi-yola-beton-doktu-amp
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan, nasip olacak.
ewew.PNG

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Padişah Mimar Selim'e der: yapacağın caminin üzerinde kuş ve kuş pisliği istemiyorum.
Sinan düşünüür hesaplarını yapar en sonunda bir yer bulur bulduğu yer tam kuzey ve güney rüzgarlarının geçis noktasıdır.Bu yüzden hiç kuş konmaz.Hatta cami çoğu yerde"Kuş Konmaz Cami"olarak geçiyordu.

Böyle birşeyi neden yapıyorlar anlamıyorum.
Bi yanlışlık var. Padişah değil o zamanın veziri Şemsi Paşa tarafından emrediliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erdoğan, 2 hafta önce eğitim reformundan bahsetti. ABD tarafından tasarlanan 100 yıllık eğitim sistemini yıkmaya yönelik.

efay144

80+ Silver
İktidar şu an bu saydıklarınızın hepsi üzerinde çalışıyor hocam.
Ancak muhalefet destek olmak yerine neler yapıyor...
Kardeşim siyaset yapmak istemem zaten bu düşüncedekilerin zeka seviyesi az çok ortada İktidar demek yüzde yüz herşeyi bilen demek değildir bundan dolayı muhalefet partileri kurulur onlarda iktidarın yaptığı hataları söylerler bulurlar zaten resmi olarak muhalefet olan bir partiden destek olmasını beklemek ayrı bir ahmaklıktır

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kardeşim siyaset yapmak istemem zaten bu düşüncedekilerin zeka seviyesi az çok ortada İktidar demek yüzde yüz herşeyi bilen demek değildir bundan dolayı muhalefet partileri kurulur onlarda iktidarın yaptığı hataları söylerler bulurlar zaten resmi olarak muhalefet olan bir partiden destek olmasını beklemek ayrı bir ahmaklıktır
Onlar muhalefet değil onlar Türkiye nin aleyhine çalışan ABD kuklaları. Bunu anlamamak için kör olmak gerekir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,424
Üyeler
161,287
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom