Redmental
80+ Gold
Dahası
Tahmin etmesi zor değil.Kim acaba?
Tahmin etmesi zor değil.Kim acaba?
Diğer ülkelerin bizden farkı olmaması hatta ABD'nin ve İngiltere'nin daha kötü olması dışında sorun yok.Dostum galiba görmüyorsun ekmek kuyruklarını hastane kuyruklarını hastaneler şimdi b.k götürüyor merak etme ailemin hepsi doktor hepsi şikayetçi hastahaneler rezil durumda
evet chp li belediye oluyo çünkü belediyede çalışan tüm akp li insanları belediyeden kovup belediye asgari ücretini 3200 yapınca chp li belediye oluyo ispark müdürü akp idi chp yaptılar metro otobüs hepsi zamlandı 1 25 olan şey 2 olduBirkere konun başlığı bile saçma!
Ne demek Chpli belediye o adam o partiden girdi diye Chpli belediye mi oluyor hayır.O adam 16 milyonun belediye başkanı ülkeyi ocu bucu diye böldünüz hep
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiyede yaşıyorum sen? Dur söyleyeyim Alis Harikalar Diyarı galiba
"Pandemi" hakkında söylediysen dediklerin çok doğru. Bizden daha beterler. Alışmışız artık Avrupa , Amerika diyince aklımıza hemen ekonomi , döviz falan geliyor.Diğer ülkelerin bizden farkı olmaması hatta ABD'nin ve İngiltere'nin daha kötü olması dışında sorun yok.
Abi yavaş korktuk beŞuraya uyarımı bırakayım, ona göre devam edersiniz
Alay edeceğine ona göre davranmanız daha mantıklı bir hareket olur.Abi yavaş korktuk be
Evet. Düz sağlık sistemi. Çoğu kişinin TR'de olmak istememe sebebi zaten döviz, başka sebepleri yok sadece ürettikleri bahaneleri var."Pandemi" hakkında söylediysen dediklerin çok doğru. Bizden daha beterler. Alışmışız artık Avrupa , Amerika diyince aklımıza hemen ekonomi , döviz falan geliyor.
Aksini yapmadıkAlay edeceğine ona göre davranmanız daha mantıklı bir hareket olur.
Alay eden birini göremedim.Alay edeceğine ona göre davranmanız daha mantıklı bir hareket olur.
Orta koridorda rakibi tam keseceğim hamleyi aklımdan geçirdiğim zaman rakip ormancının orta koridorun ortasından yürüyerek ben burdayım mesajı vermesi gibi.Şuraya uyarımı bırakayım, ona göre devam edersiniz
Counter gank attım.Orta koridorda rakibi tam keseceğim hamleyi aklımdan geçirdiğim zaman rakip ormancının orta koridorun ortasından yürüyerek ben burdayım mesajı vermesi gibi.