Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad almalımıyım ?

krldogukan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,947
arkadaşlar normalde Wireless lı versiyonunu bekliyordum fakat Bluetoothlu bir versiyon geldi açıkçası korkuyorum çünkü duyduğum şeylere görev Bluetooth ile tam stabil olmuyormış ve daha çabuk bozulabiliyormuş sizce almalımıyım

arkadaşlar normalde Wireless lı versiyonunu bekliyordum fakat Bluetoothlu bir versiyon geldi açıkçası korkuyorum çünkü duyduğum şeylere görev Bluetooth ile tam stabil olmuyormış ve daha çabuk bozulabiliyormuş sizce almalımıyım
Bence wireless olan daha sağlıklı olur.

alabilirsiniz gönül rahatlığıyla. ben de gözümü kestirmedim değil. telefonda da kullanılabiliyor. işime gelir

Çok saçma bence iyi satış yapıyordu.
Kaynak?
üstte bakabilrisin direk öyle yazmışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok saçma bence iyi satış yapıyordu.
Kaynak?

garanti hala verirler umarım pusat pro wireless versiyonuna neden kaldırıldı bilmiyorum ama o attığınız bluetoothlu versiyonu kabloluda kullanabılıyorsunuz dur bence 2 3 gün sonra youtube kanallarına inceleme videosu çıkar

garanti hala verirler umarım pusat pro wireless versiyonuna neden kaldırıldı bilmiyorum ama o attığınız bluetoothlu versiyonu kabloluda kullanabılıyorsunuz dur bence 2 3 gün sonra youtube kanallarına inceleme videosu çıkar
baktım bir tane kanal yapmış inceleme sadece bluetooth kullanılıyormuş

Alınır.

sonuna kadar izlediysen çalışmadığını izlemiş olmalısın
gördüm belki adamın aldığında çalışmamıştır yada okumamaıştır diye düşündüm hepsi bozuk olucak hali yok sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,614
Üyeler
189,881
Son üye
orthros
Geri