Yardım FACEİT KONUSUNDA YARDIM EDERMİSİNİZ?

kcuneyd

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selamun aleyküm ben cs go yu sadece hobi olarak oynayan biriydim server vs pek bildiğim şeyler değildi. şimdi aklıma takılan 2 şey var okuduğunuz için teşekkürler :)
1- CS GO seçkin hesabım yok faceitten premium alabilirmiyim? yani faceit premium almak istersem seçkin hesap olmadığım için bi terslik olur mu?
2- faceit bıçak roundu'nu kazandıktan sonra istenilen takıma geçmeyi bilmiyorum. nolur noob deyip dalga geçmeyin çünkü nasıl yapıldığını bilmiyorum onu nasıl yapacağım? tekrardan teşekkürler :)

Arkadaşlar selamun aleyküm ben cs go yu sadece hobi olarak oynayan biriydim server vs pek bildiğim şeyler değildi. şimdi aklıma takılan 2 şey var okuduğunuz için teşekkürler :)
1- CS GO seçkin hesabım yok faceitten premium alabilirmiyim? yani faceit premium almak istersem seçkin hesap olmadığım için bi terslik olur mu?
2- faceit bıçak roundu'nu kazandıktan sonra istenilen takıma geçmeyi bilmiyorum. nolur noob deyip dalga geçmeyin çünkü nasıl yapıldığını bilmiyorum onu nasıl yapacağım? tekrardan teşekkürler :)
1- csgo seçkin hesabın olmadan faceit premium alabilir misin bilmiyorum. Ama Steam hesabını bağladığın için kontrol ediyordur büyük ihtimalle, o yüzden sanmıyorum olucağını.Faceit premium almak yerine cs seçkin al daha mantıklı yine bence.
2-Bicak roundunu kazandıktan sonra takım kaptanı seçim yapar stay yada switch diye. Eğer kaptan değilsen sen bir şey yapamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,446
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri