Monster Pusat K3 Pro Artık Red Switch!

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,862
Selamlar, Pusat K3 Pro almak isteyip blue switch olduğundan dolayı alamayanlar var ise artık stoklara değişmemek üzere red switch olarak gelmiş, az önce Monster çalışanlarından öğrendim. Siteye bu bilgiyi de yarın ekleyeceklerini söylediler.

OOOOOOOOOOOOOOOOO
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
1
2
3
PUSAT K3 PRO ŞAK ŞAK ŞAK
Şaka bu kadardı.
AK-47 skinimi satacağım ekleye ekleye kendime doğum günü hediyesi alacağım inşallah
Çok güzel oldu çok.

OOOOOOOOOOOOOOOOO
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
1
2
3
PUSAT K3 PRO ŞAK ŞAK ŞAK
Şaka bu kadardı.
AK-47 skinimi satacağım ekleye ekleye kendime doğum günü hediyesi alacağım inşallah
Çok güzel oldu çok.
Hayırlı olsun şimdiden, güzel tercih.

Selamlar, Pusat K3 Pro almak isteyip blue switch olduğundan dolayı alamayanlar var ise artık stoklara değişmemek üzere red switch olarak gelmiş, az önce Monster çalışanlarından öğrendim. Siteye bu bilgiyi de yarın ekleyeceklerini söylediler.
Swich markaları ne?

Ooo çok iyi ama siz önden alın (!) Belki sorunu filan olurda sıkıntı yaşamayak (!)

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Ben de yaklaşık 15 gün sonra hepsiburada üzerinden alacağım. Orada da red switchli mi gelir acaba?

Blue Switch almak zorunda kalmıştım, kahretsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,336
Üyeler
189,433
Son üye
B0zoo
Geri