FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
- Reaksiyon skoru
- 17,575
Bilmiyorum senin denemen lazım.Yaptım onları şimdi oldu mu yani
Bilmiyorum senin denemen lazım.Yaptım onları şimdi oldu mu yani
Bakıyorum birazdan.Sorun neymiş acaba @FightForHonor ?
Ben gerçekten anlayamıyorum. Neden sürekli mavi ekran alıyorum. Bilgisayarım daha yeni sayılır. Mavi ekran normal bir durum mudur?Bakıyorum birazdan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Memtest86 ile ramleri test edin.
Msi afterburner yazılımını kaldırın.
Bu rehberi uygulayın.
Rehber - Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak | Technopat Sosyal
Normal bir durum değil. Bazen saçma sapan hatalar yüzünden de olabiliyor, senin az önce attığın gibi hardware_ram gibi donanımsal hatalar olabileceğine işaret eden mavi ekranlar da olabiliyor.Ben gerçekten anlayamıyorum. Neden sürekli mavi ekran alıyorum. Bilgisayarım daha yeni sayılır. Mavi ekran normal bir durum mudur?
Anladım ram testini yaptıktan sonra gelirim. Şuan yapamam en fazla 3 güne yaparım testi.Normal bir durum değil. Bazen saçma sapan hatalar yüzünden de olabiliyor, senin az önce attığın gibi hardware_ram gibi donanımsal hatalar olabileceğine işaret eden mavi ekranlar da olabiliyor.
Bir foto atacağım. Acaba sorun bunlardan birinde olabilir mi?Normal bir durum değil. Bazen saçma sapan hatalar yüzünden de olabiliyor, senin az önce attığın gibi hardware_ram gibi donanımsal hatalar olabileceğine işaret eden mavi ekranlar da olabiliyor.
Ne alakası var anlamadım.Bir foto atacağım. Acaba sorun bunlardan birinde olabilir mi?
Bilmiyorum ki bunların gözükmesi normal mi? Audio yazınca öyle düşündümNe alakası var anlamadım.
Anladım benim hatamAlıntıyı görüntüle
Bende de var.