FPS DROP SORUNU 3070 OC

Monitörü alalı 15 gün olmadı iade edebilirim fakat bı sorunu yok iade alırlar mı acaba
İnternetden alınan ürünler 15gün içersidne iade hakkı oluyor.
ama 15ün olduysa oda dolmuş demektir. Geçmiş olsun droplu bir şekilde ite kata devam edicek taki ekranı yükseltene kadar.

Birde sanal 2k çözünürlükte bı deneme yapayım eğer bi sorun olmazsa monitör değişikliği yapıcam :)

Bangır bangır darboğaz. Ayrıca FPS drop sorununun olabilecek nedenleri arasında yoksa SSD olmamasını da sayabilirim.
SSD disk var onu yazmamışım :) 2k ayarlarda denedikten sonra tekrardan dönüş yapıcam sanal çözünürlükte dar boğaz olmazsa monitör değişimine gidicem tahminen :)

SSD disk var onu yazmamışım :) 2k ayarlarda denedikten sonra tekrardan dönüş yapıcam sanal çözünürlükte dar boğaz olmazsa monitör değişimine gidicem tahminen :)
DSR sanal çözünürlük tam gerçek gibi etki etmiyor o yüzden DSR denerken 4K'da da denemesini tavsiye ederim.

Selam Dostum,

DSR açıkken 2 k da drop oldu fakat 4 k da drop olmadı.Yani demek istediğin dsr açıkken 4k da oynadığımda 2k monitöre eş değer şekildemi ekran kartını kullanıyorum ?
Yani DSR'ın tam bir kriteri yok. 3600-3070 2K'da darboğaz yapmaz normalde ama DSR 2K'da drop var dediniz yine de, ama DSR 4K da normal 2K'dan biraz daha çok zorlar kartı. Ama normal 2K monitörde darboğaz olmaz sıkıntı yok.

Selam Dostum,

DSR açıkken 2 k da drop oldu fakat 4 k da drop olmadı.Yani demek istediğin dsr açıkken 4k da oynadığımda 2k monitöre eş değer şekildemi ekran kartını kullanıyorum ?
malesef oldu :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyle ilgili hiçbir oc işlemi yapmadım acaba diyorum ondan kaynaklanabilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,222
Üyeler
191,498
Son üye
pembebornozluspiderman
Geri