- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bu sorunu yaşar mıyım sanal çözünürlük ayarlarında oynasamCortana cevaplıyor:
açarsın ama sanal çözünürlük olarak
Peki bu sorunu yaşar mıyım sanal çözünürlük ayarlarında oynasamCortana cevaplıyor:
açarsın ama sanal çözünürlük olarak
Cortana cevaplıyor:Peki bu sorunu yaşar mıyım sanal çözünürlük ayarlarında oynasam
Bende i5 10600k rtx 2070s var 2kda ekran kartım tam yüke girmesede 2kda 380fps altına düşmüyor.
2k 144hz monitör tavsiye ederim
İnternetden alınan ürünler 15gün içersidne iade hakkı oluyor.Monitörü alalı 15 gün olmadı iade edebilirim fakat bı sorunu yok iade alırlar mı acaba
Bangır bangır darboğaz. Ayrıca FPS drop sorununun olabilecek nedenleri arasında yoksa SSD olmamasını da sayabilirim.1920x1080
SSD disk var onu yazmamışım 2k ayarlarda denedikten sonra tekrardan dönüş yapıcam sanal çözünürlükte dar boğaz olmazsa monitör değişimine gidicem tahminenBangır bangır darboğaz. Ayrıca FPS drop sorununun olabilecek nedenleri arasında yoksa SSD olmamasını da sayabilirim.
DSR sanal çözünürlük tam gerçek gibi etki etmiyor o yüzden DSR denerken 4K'da da denemesini tavsiye ederim.SSD disk var onu yazmamışım 2k ayarlarda denedikten sonra tekrardan dönüş yapıcam sanal çözünürlükte dar boğaz olmazsa monitör değişimine gidicem tahminen
Kesinlikle bununda denemesini yaparım teşekkür ederimDSR sanal çözünürlük tam gerçek gibi etki etmiyor o yüzden DSR denerken 4K'da da denemesini tavsiye ederim.
Rica ederim iyi günlerKesinlikle bununda denemesini yaparım teşekkür ederim
Selam Dostum,Rica ederim iyi günler
Yani DSR'ın tam bir kriteri yok. 3600-3070 2K'da darboğaz yapmaz normalde ama DSR 2K'da drop var dediniz yine de, ama DSR 4K da normal 2K'dan biraz daha çok zorlar kartı. Ama normal 2K monitörde darboğaz olmaz sıkıntı yok.Selam Dostum,
DSR açıkken 2 k da drop oldu fakat 4 k da drop olmadı.Yani demek istediğin dsr açıkken 4k da oynadığımda 2k monitöre eş değer şekildemi ekran kartını kullanıyorum ?
malesef olduSelam Dostum,
DSR açıkken 2 k da drop oldu fakat 4 k da drop olmadı.Yani demek istediğin dsr açıkken 4k da oynadığımda 2k monitöre eş değer şekildemi ekran kartını kullanıyorum ?