Hangi Windows Sürümünü Kullanmalıyım ?

waienn

80+
Reaksiyon skoru
17
Selamun aleyküm millet,sistem aşağıdaki gibidir şuan Windows 10 Pro 1809 kullanıyorum.Sizce kullanmaya devam etmeli miyim ? önereceğiniz bilgisayarı yormayan işletim sistemi ne olur bu bilgisayara ?

İntel i3 M370 2.40 GHz 3 MB önbellek işlemci
4 GB DDR3 RAM
1 GB GeForce 310M Ekran kartı (paylaşımlı 2 gb)
500 GB Harddisk

Son düzenleme:
Win 10 kasmıyorsa kal,kasıyorsa Win7'ye geç.

Selamun aleyküm millet,sistem aşağıdaki gibidir şuan Windows 10 Pro 1809 kullanıyorum.Sizce kullanmaya devam etmeli miyim ? önereceğiniz bilgisayarı yormayan işletim sistemi ne olur bu bilgisayara ?

4 GB DDR3 RAM
500 GB Harddisk
İşletim sistemini değiştirmek istediğin de W7 Home basic uygun olacaktır.

Kasmıyorsa windows sürümünü 1909 sürümüne yükselt oyun ve bilgisayar hızı artıyor.

İşletim sistemini değiştirmek istediğin de W7 Home basic uygun olacaktır.
Hocam bişey daha sorucam şimdi ben laptobu ilk aldığımda Windows 7 home basic ile geldi orjinal olarak.Ben tekrardan home basic yüklesem bu lisansim aktif olur mu ? Yani bu lisansın anakarta gömülü olduğunu nasıl anlayabilirim

Hocam bişey daha sorucam şimdi ben laptobu ilk aldığımda Windows 7 home basic ile geldi orjinal olarak.Ben tekrardan home basic yüklesem bu lisansim aktif olur mu ? Yani bu lisansın anakarta gömülü olduğunu nasıl anlayabilirim

Windows 10'da kullanımda herhangi bir sorun olmuyorsa sıkıntı yok. Pro'nun sağladığı ek araçları ve özellikleri kullanmıyorsanız Home veya Home Single language dağıtımlarından birine geçmeniz sizin için daha uygun olacaktır, lisansınız da varsa tabii.

Herhangi bir sıkıntı kasama yoksa böyle kalsın. Ama varsa Win 7'ye geçin daha iyi olur.

4 GB DDR3 RAM
500 GB Harddisk
Eğer o I3 PGA988 ise I7 720QM RAM i 8GB DDR3 1066 ve SanDisk SSD Plus 240GB yapın. PC uçacak.

W10 1909 performansa ilaç gibidir. kasmıyorsa ona geç

Eğer o I3 PGA988 ise I7 720QM RAM i 8GB DDR3 1066 ve SanDisk SSD Plus 240GB yapın. PC uçacak.
PGA 988 hocam evet şimdi baktım.Ama ben işlemcinin anakarta lehimli olduğunu düşünüyorum emin misiniz değişip değişmeyeceğinden.Ram ve ssd takviyesi yapacağım 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

W10 1909 performansa ilaç gibidir. kasmıyorsa ona geç
Update'den 1909 a güncellemek istedim fakat güncellenmiyor hocam hata veriyor bende çok üstünde durmadım, çare temiz kurulum gibi görünüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,279
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri