Oyun koleksiyonuma oyun tavsiyesi

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
Oyun koleksiyonu yapıyorum ama sadece yapmıyorum oyunları oynayıp bitiriyorum bu koleksiyona hangi güzel yeni oyunları ekleyebilirim çünkü 2.el 3tb harddisk aldım koleksiyonu genişletmek için yeni çıkacak bütün oyunları indiricem cyberpunk ac ragnor watch dogs legıon falan bu kadar oyunu nasıl alıyosun diyosanız hepsi torrent şimdiden söyliyim sadece böyle koleksiyon yapmam benim çok hoşuma gidiyo

Ekler

• oyunlar 1.webp
    oyunlar 1.webp
    319.6 KB · Hit: 117
  • oyunlar 2.webp
    oyunlar 2.webp
    300.9 KB · Hit: 105
  • oyunlar 3.webp
    oyunlar 3.webp
    290.1 KB · Hit: 162
  • oyunlar 4.webp
    oyunlar 4.webp
    229.8 KB · Hit: 88
Oyun koleksiyonu yapıyorum ama sadece yapmıyorum oyunları oynayıp bitiriyorum bu koleksiyona hangi güzel yeni oyunları ekleyebilirim çünkü 2.el 3tb harddisk aldım koleksiyonu genişletmek için yeni çıkacak bütün oyunları indiricem cyberpunk ac ragnor watch dogs legıon falan bu kadar oyunu nasıl alıyosun diyosanız hepsi torrent şimdiden söyliyim sadece böyle koleksiyon yapmam benim çok hoşuma gidiyo
Knki şu yuvarlak oyun simgelerinin nasıl yapıldığına dair bilgilendirici bir konu açar mısın rica etsem yıllardır internet kafelerde görüp yapmak istediğim bir şey.

Bu arada aynı koleksiyondan ben de yapmayı çok istiyorum. Konuyu takipteyim :)

Knki şu yuvarlak oyun simgelerinin nasıl yapıldığına dair bilgilendirici bir konu açar mısın rica etsem yıllardır internet kafelerde görüp yapmak istediğim bir şey.
örnek watch dogs 2 ye icon yapıcaz google a watch dogs 2 icon yazıcaksın sonra görsellerden beğendiğinin ve arkası kare olanların yani png olan birini seçip sağ tıkla resmi farklı kaydet yapıcaksın sonra google a converticon yazıcaksın converticondan indirdiğin png yi icon a çevirceksin sonra oyunun kısayoluna sağ tıkla özelleştir den çevirdiğin iconu seçiceksin ondan sonra oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yakuza kwami 2 oynuycam eğer seversem yakuza zero yu da ekliycem sizin oynayıpda çok sevdiğiniz oyun varsa ve çok eski değilse yazabilirsiniz

Son düzenleme:
örnek watch dogs 2 ye icon yapıcaz google a watch dogs 2 icon yazıcaksın sonra görsellerden beğendiğinin ve arkası kare olanların yani png olan birini seçip sağ tıkla resmi farklı kaydet yapıcaksın sonra google a converticon yazıcaksın converticondan indirdiğin png yi icon a çevirceksin sonra oyunun kısayoluna sağ tıkla özelleştir den çevirdiğin iconu seçiceksin ondan sonra oluyor
Adamsın knki. Bununla ilgili güzel bir konu açacağım. Yapmak isteyenlere yardımımız dokunur. :)

Nerden torrent indiriyorsun? Ve virüs kapmıyormu pc?

Ogün konu açmıştım torrent oyunlar için indirme virüs kapar dediler. O zaman tekrar sorayim nerden indiricem
Dostum belli ki bu konularda pek bir bilgin yk. Bu yüzden ben de sana indirmeni tavsiye etmiyrum. Torrent linklerini siteler genellikle birçok virüslü linkin içinde ufacık saklıyor. Ama site tavsiyesi istersen de https://www.torrentoyunindir.com/ 'u tavsiye ederim.

brom sen soruyodunya nasıl kaldırılır diye ben bu videoyla kaldırmıştım icondaki o işareti
Eyw canım ciğerim :D

Dostum belli ki bu konularda pek bir bilgin yk. Bu yüzden ben de sana indirmeni tavsiye etmiyrum. Torrent linklerini siteler genellikle birçok virüslü linkin içinde ufacık saklıyor. Ama site tavsiyesi istersen de https://www.torrentoyunindir.com/ 'u tavsiye ederim.

Eyw canım ciğerim :D
Evet bu konularda bilgim yok inşallah öğrenicem tavsiye için teşekürler bilgisayar gelince yanlış olmasın diye indiriken sana yine yazicam :)

Evet bu konularda bilgim yok inşallah öğrenicem tavsiye için teşekürler bilgisayar gelince yanlış olmasın diye indiriken sana yine yazicam :)
inşallah banlanmam korsana teşvikten afdsfdasfads korkuyorum ama açık konuşmak gerekirse benim parayla bu koleksiyonu yapmam imkansız ve şu zamanda bu ekonomide kimsenin bi oyuna verecek 300 tl si yok keşke olsada korsan kullanmasak ama yok

her siteyi kullanabilirsiniz torrentoyunindir sağlam indir eğer repack indircekseniz önerilerim
xatab fitgirl corepack mr dj hepsini her türlüsünü kullandım istediğiniz ücretsiz antivürüsü önerin virüs taraması yapalım bu arada konuyu oyun önerisi için açtım iş nerelere geldi :D
Iyiki bu konuyu actin tüm parayı pc yatırdım nasıl oyun alicam diye düşünüyordum :D siteler için ve bilgiler için teşekürler içim rahatladı:)

inşallah banlanmam korsana teşvikten afdsfdasfads korkuyorum ama açık konuşmak gerekirse benim parayla bu koleksiyonu yapmam imkansız ve şu zamanda bu ekonomide kimsenin bi oyuna verecek 300 tl si yok keşke olsada korsan kullanmasak ama yok
Doğru diyorsun 5k pc ye gitti oyunlar çok pahalı forza alim ediyordum 200-300 tl bir tane oyun banlanırsan benide banlasınlar fakiriz diye olmaz bu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,723
Üyeler
186,529
Son üye
kadswad
Geri