Geforce Now Yüksek Gecikme

Reaksiyon skoru
33
Geforce Now üzerinden ücretsiz hesap ile CS:GO oynamak istiyorum fakat mouse ve klavye yi eş zamanlı olarak algılasa bile ekran yaklaşık olarak 20-30 saniye arasında gecikiyor. Sebebi ne olabilir veya nasıl çözebilirim?

İnternet: 50 MB/sn Download , 8 MB/sn Upload

rekabetçi oyunlarda 4-5 ms bile fark yaratırken monitörlerde bile 1-5 ms arası fark yaratırken csgo oynamak çok gereksiz. streaming servisi olduğu için gecikme yaşanacak ve oyunun kötü etkilenecek. streaming sadece single player ya da rekabetçi olmayan oyunlarda sana avantaj sağlar.

Geforce Now üzerinden ücretsiz hesap ile CS:GO oynamak istiyorum fakat mouse ve klavye yi eş zamanlı olarak algılasa bile ekran yaklaşık olarak 20-30 saniye arasında gecikiyor. Sebebi ne olabilir veya nasıl çözebilirim?

İnternet: 50 MB/sn Download , 8 MB/sn Upload
googledemi oynuyorsun?

googledemi oynuyorsun?
Evet çünkü pc ye yüklediğimde sistem yetersiz uyarısı veriyordu, şuan Android telefonum üzerinden girince (Fortnite denedim sırası az olduğu için) gecikme süresinin düşük olduğunu görüyorum. Bu pc den kaynaklı bir sorun mu?

Evet çünkü pc ye yüklediğimde sistem yetersiz uyarısı veriyordu, şuan Android telefonum üzerinden girince (Fortnite denedim sırası az olduğu için) gecikme süresinin düşük olduğunu görüyorum. Bu pc den kaynaklı bir sorun mu?
o yüzdendir bazı pclerde o olay oluyor bende laptopta chromebookda akıyor pcde 30 sn gecikme var

Geri