Oyun koleksiyonuma oyun tavsiyesi

Ya bak anlamadığın bir şey var. Paranın yetmediği kıyafeti alıyor musun ? Paranın yetmediği otele gidip kalıyor musun ? Şurada bir anlaşalım: Sen bu oyunları oynamak zorunda değilsin. Temel ihtiyaçlarından birisi değil çünkü. İstersen dediğin gibi aylarca para artır istersen babandan yalvar yakar iste. Sana yolunu gösteriyoruz bedava oyun kovala diyoruz. Ekonomik özgürlüğünü ele alınca zaten hallolur her şey. Ekmek, su gibi bahsediyorsunuz ya şu basit eğlence sektörü ürünlerinden.
yapımcıya saygım var fakat ben oyunu oynamak istediğimden bu yola başvuruyorum bu kadar basit konuyu fazla uzatmayalım isterseniz

Rapor ettim sıkıntı yok. Cebinizde paranız yok ise, satın alamayacaksanız oynamayıverin siz de. Epic games haftalık büyük oyun dağıtıyor onları takip edip koleksiyon yapın. O kadar oyunu a dan z ye bitirmenize imkan yok zaten. Hadi indirip oynuyorsunuz eyvallah, neden teşvik ediyorsunuz? Adamın bilgisayarı virüs kapsa gelip siz mi temizleyeceksiniz ?
İşler senin düşündüğün kadar basit değil. Milyon dolarlar harcanıyor o oyunlara onca emek var. Bas indir oyna yok öyle bir şey kardeşim.
Ya bak anlamadığın bir şey var. Paranın yetmediği kıyafeti alıyor musun ? Paranın yetmediği otele gidip kalıyor musun ? Şurada bir anlaşalım: Sen bu oyunları oynamak zorunda değilsin. Temel ihtiyaçlarından birisi değil çünkü. İstersen dediğin gibi aylarca para artır istersen babandan yalvar yakar iste. Sana yolunu gösteriyoruz bedava oyun kovala diyoruz. Ekonomik özgürlüğünü ele alınca zaten hallolur her şey. Ekmek, su gibi bahsediyorsunuz ya şu basit eğlence sektörü ürünlerinden.
@efsoduyar

bence kişi torrent oynayabilir kendi özgürlüğü ama bence ileride ucuzladığında yada indirime girdiğinde ürünü satın alarak üretici firmanın ürününün fiyatını ödemiş olur bu benim görüşüm bu kişilere göre değişebilir ve bence bu kadar basit bir konuda tartışmayı bırakmanız daha iyi olur (belirtmeyi unutmuşum oyunu bitirirse yada oyun bitmeyen bir türdeyse zevk alarak uzun bir süre oynadıysa)

bence kişi torrent oynayabilir kendi özgürlüğü ama bence ileride ucuzladığında yada indirime girdiğinde ürünü satın alarak üretici firmanın ürününün fiyatını ödemiş olur bu benim görüşüm bu kişilere göre değişebilir ve bence bu kadar basit bir konuda tartışmayı bırakmanız daha iyi olur (belirtmeyi unutmuşum oyunu bitirirse yada oyun bitmeyen bir türdeyse zevk alarak uzun bir süre oynadıysa)
benim sinir olduğum şey adam diyoki bu bir zorunluluk değil oynama saçma sapan oyunlar bazen ücretsiz oluyo onları bekle yok ya :D zaten ben bu sistemi saçma sapan japon rgb lerin ücretsiz olmasını beklemek için topladım demi ben rahatım bakarım her türlü oyunu oynar bitirir gramda umrumda olmaz açıkçası

Mantıklı değil. Ürünün sahibi buna karar verir. Veresiye vermeyen bakkala veresiye verilmez.

Taleworldsun forumuna girip çakma key isteyen sendin dimi pikaçu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim sinir olduğum şey adam diyoki bu bir zorunluluk değil oynama saçma sapan oyunlar bazen ücretsiz oluyo onları bekle yok ya :D zaten ben bu sistemi saçma sapan japon RGB lerin ücretsiz olmasını beklemek için topladım demi ben rahatım bakarım her türlü oyunu oynar bitirir gramda umrumda olmaz açıkçası
Sizlerin zihniyetine değil de buna müsaade eden foruma yanarım. :/

Arkadaşlar korsan içerik forumda yasak. Mesajlar buna göre devam ederse sevinirim.

Yok knk karıştırıyorsun. Ben direk Torrentten Crack indirip aradan çekildim.
Yalan söyleme bak darılırım. Her patch çıktığında aynı torrent sitesine gelmiş mi diye kontrol etmiyorsun değil mi ?

Arkadaşlar korsan içerik forumda yasak. Mesajlar buna göre devam ederse sevinirim.
Herhangi bir yaptırım halihazırda uygulanmıyor anladığım kadarıyla ??

Yalan söyleme bak darılırım. Her patch çıktığında aynı torrent sitesine gelmiş mi diye kontrol etmiyorsun değil mi ?

Dediğin şeyi yapıyorum dostum. Bu arada tartışmaya daha fazla devam etmeyelim. Uyarımızı aldık.

bu arada son kez konuşuyum siteye 100 kere girip çıkmasına gerek yok crackwatch.com var herkese iyi günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,138
Üyeler
192,887
Son üye
SyphorseiS
Geri