Kararsız kaldım ne yapmalıyım ?

Reaksiyon skoru
13
uzun aradan sonra pc alıcam ama kararsız kaldım ekran kartı stoklarının olmadığını ve bu yüzden Abdullah abinin sistem çıkaramadığını biliyorum sizce kendim sistem toplamalı mıyım ? yoksa Abdullah abinin sistemini mi beklemem daha iyi olur. Ama stok durumlarından dolayı kısa sürede çıkaramayacak gibi sizce ne yapayım ?

uzun aradan sonra pc alıcam ama kararsız kaldım ekran kartı stoklarının olmadığını ve bu yüzden Abdullah abinin sistem çıkaramadığını biliyorum sizce kendim sistem toplamalı mıyım ? yoksa Abdullah abinin sistemini mi beklemem daha iyi olur. Ama stok durumlarından dolayı kısa sürede çıkaramayacak gibi sizce ne yapayım ?
kendin toplamak istesen de stok bulamayacaksın bulsanda çok pahalı olucak en iyisi beklemek bence

Bütçenizi Söyleyin Lütfen.

Şubatta stok gelicek diyorlar şubatı beklemeni öneririm

Stoklar Şubat'ta düzelecek deniyordu. Bu dönemde PC alınmaz, zaten DA yeni sistemi de en erken Şubat'ta gelir.

APU sistem toplanmaz bence artık. 10100F'li ve ikinci el RX 570'li bir sistem ile daha iyi performans alırsın.

APU sistem toplanmaz bence artık. 10100F'li ve ikinci el RX 570'li bir sistem ile daha iyi performans alırsın.
10100f Yanına gt 1010 alınıp sonradan ekran kartı yükseltilebilir.

ikinci el sistem pek toplamak istemiyorum güvenemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500tlyi monitöre ayırırsanız 6000tlye 1660s alabilirsiniz.
ben de öyle düşünmüştüm ama intel sistem toplamak istemiyorum i3 de heralde tam emin değilim ama ram konusunda 2666 ya kadar destekliyormuş o yüzden amd sistem istiyorum biliyorum intel daha ekonomik ama amd performans bildğim kadarıyla

monitör dahil 7000 7500 gibi o civarlarda
Hatta 6100tlye 2060 bile alabilirsiniz.
İsterseniz rami 2x8 yaparsınız
İsterseniz Anakartı b450 yaparsınız
SSD'yi Patriot burst alabilirsiniz

kendin toplamak istesen de stok bulamayacaksın bulsanda çok pahalı olucak en iyisi beklemek bence
yani ben de baktım biraz sistemlere abdullah abiyi beklemek daha iyi gibi ama pek sabrım kalmadı ne zaman çıkaracağı belli değil stoklardan dolayı

yani ben de baktım biraz sistemlere abdullah abiyi beklemek daha iyi gibi ama pek sabrım kalmadı ne zaman çıkaracağı belli değil stoklardan dolayı
Hocam İsterseniz 2060 sistem alabilirsiniz. 1600af ile beraber.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,951
Üyeler
186,416
Son üye
Cosmopro
Geri