XMP kaplıyken yap. DRAM Frequency 3200, DRAM Voltage 1.35 ve timingler 16-20-20-20-40XMP profil kapalı olarak dimi?
Saçma bir şekilde şuan XMP 3200MHz profili açıkken hemen altındaki Manuel MHZ bölümüne 2933 girdim ben, şu an öyle manyak bir şekilde çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki diyelim ki umudu kestik, 800₺ geçmeyecek şekilde degradasyon yaşamayacak düzgün bi ram bulmam mümkün mü?
3200MHz'i gösterip geri çekti resmen sistem ya
Soğutucu neden şüphelendiriyor?Dediğim ihtimal hâlâ mevcut bu arada
İşlemciyi Wraith Spire ile göndermeleri beni daha çok şüphelendiriyor bu konuda.
Tamam, dersler bitince deneyeceğim.XMP kaplıyken yap. DRAM Frequency 3200, DRAM Voltage 1.35 ve timingler 16-20-20-20-40
Ab Thaipoon yanlış ise başka hangi programı önerirsin?Thaipoon genelde hep yanlış gösteriyor. Özellikle B die olamayacak ramleri B Die göstermesi bunu kanıtlıyor. O ram muhtemelen C Die
Başka program yok. %100 emin olmak isteyen birisi ancak ramin soğutucusunu çıkartarak bakabilirAb Thaipoon yanlış ise başka hangi programı önerirsin?
Hee tamamdırBaşka program yok. %100 emin olmak isteyen birisi ancak ramin soğutucusunu çıkartarak bakabilir