Kız olan bir arkadaşıma ne hediyeyi almalıyım?

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,084
Kolye hoş olur aslında alabilirsin.

Deodorant seti falan da alabilirsin :P

Bi' kıza ne hediye alınır bilmiyorum. Sadece attığın kolye büyük geldi, o yüzden dedim.

Valla bende çok bilmiyorum hocam. Daha önce sevgilim oldu ama hediye almaya fırsat olmadan bitirmiştik ilişkiyi. Şimdi bu kız normal arkadaşım olduğu için neleri sever falan pek bir bilgim yok. Bana en mantıklısı kolye gibi geldi. Güzel bir bileklik de olabilir belki bilmiyorum.

Valla bende çok bilmiyorum hocam. Daha önce sevgilim oldu ama hediye almaya fırsat olmadan bitirmiştik ilişkiyi. Şimdi bu kız normal arkadaşım olduğu için neleri sever falan pek bir bilgim yok. Bana en mantıklısı kolye gibi geldi. Güzel bir bileklik de olabilir belki bilmiyorum.
Hocam kolye al bence de, önerim yok ama en iyisidir.

His taşı kolyelere bi bakınız.

Yılbaşı çekilişlerinin olmazsa olmazı kar küresi alabilirsin. Kızla arkadaşlık ilişkileriniz iyiyse komik bir hediye alabilirsin. Kızdan hoşlanıyorsan en makul hediye bileklik

Yılbaşı çekilişlerinin olmazsa olmazı kar küresi alabilirsin. Kızla arkadaşlık ilişkileriniz iyiyse komik bir hediye alabilirsin. Kızdan hoşlanıyorsan en makul hediye bileklik

Kız sadece arkadaşım hocam. Kar küresi de olabilir bir bakayım da seveceğini pek sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

His taşı kolyelere bi bakınız.

Link atar mısınız hocam?

Kız sadece arkadaşım hocam. Kar küresi de olabilir bir bakayım da seveceğini pek sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Link atar mısınız hocam?
His taşı kolye yaz çıkar hocam
Sıcaklığa göre renk değiştiren bir kolye
Duygu değişimine göre renk degistirdigi de söyleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,407
Üyeler
192,710
Son üye
Resul Aktaş
Geri