Rise Launcher Güvenli mi?

Neden crack'e girer? Sadece onların serverlarına bağlanıyoruz.
Lisansı Microsoft'a ait bir yazılımı ücretsiz olarak kullanıyorsun. Tek bir sunucuya bağlanıp bağlanmaman önemli değil.
Önemli olan oyuna girip blok koyabiliyor musun? Bunu yapabiliyorsan korsana girer.

Rise Launcher korsana kısmen girer çünkü Rise Launcher'da dünya açamazsın. Sadece CraftRise'da oynayabilirsin. Ama yine de bedavaya Minecraft oynamış oluyorsun.

Ve evet güvenilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Hilelere karşı geliştirilen"

Ben pek emin değilim adam bi koyuyo İstanbul'a yolluyor.
Kanka 1 2aydır tam oynamadım ama launcher çıktıktan sonra hile bi ara 0dı şimdi geliyosa çok azdır zaten launcherın hile koruması müq

Güvenli ama yaş kitlesi çok düşük sonoyuncu öneririm

Canım Minecraft oynamak istiyor ama crack kullanmıyorum. Arkadaşlarım Rise Launcher ile oyun oynuyor. Bu program crack'e girer mi? Sadece bir sunucuya bağlanılıyor. Ve bu uygulama güvenli mi?
Badlion client gibi düşün güvenilir ve sadece 1sunucuya bağlanıyosun sadece tek farkı

Herkes ölünce sövmeye başlıyo direk :D
Çünkü herkes olta kullanıyor pvp'de bak aklıma geldi şimdi sinir oldum o kişilere
sonoyuncu'da oynama al işte minecraft orjinalini :mad: predünyam var demir hesap 1,10 TL oynama craftrise rise launcher sonoyuncu falan

Canım Minecraft oynamak istiyor ama crack kullanmıyorum. Arkadaşlarım Rise Launcher ile oyun oynuyor. Bu program crack'e girer mi? Sadece bir sunucuya bağlanılıyor. Ve bu uygulama güvenli mi?
Kanka adamlar anlık 10k online alıyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü herkes olta kullanıyor pvp'de bak aklıma geldi şimdi sinir oldum o kişilere
sonoyuncu'da oynama al işte minecraft orjinalini :mad: predünyam var demir hesap 1,10 TL oynama craftrise rise launcher sonoyuncu falan
Hypixele girsin sonra pingten uçsun havada dimi

Ek olarak demir hesapları aldıktan 2 3gün sonra gidiyor

Olta kullanmak yetenek ister, olta kullanamayıp ölüyorsan sinir olma bence.
Bu arada laf atıyormuşum gibi düşünme, ben de kullanamıyorum. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,768
Üyeler
187,392
Son üye
Linicss
Geri