Neler Yeni

Rise Launcher Güvenli mi?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Neden crack'e girer? Sadece onların serverlarına bağlanıyoruz.
Lisansı Microsoft'a ait bir yazılımı ücretsiz olarak kullanıyorsun. Tek bir sunucuya bağlanıp bağlanmaman önemli değil.
Önemli olan oyuna girip blok koyabiliyor musun? Bunu yapabiliyorsan korsana girer.

rech

80+ Bronze
Rise Launcher korsana kısmen girer çünkü Rise Launcher'da dünya açamazsın. Sadece CraftRise'da oynayabilirsin. Ama yine de bedavaya Minecraft oynamış oluyorsun.

Ve evet güvenilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Hilelere karşı geliştirilen"

Ben pek emin değilim adam bi koyuyo İstanbul'a yolluyor.
Kanka 1 2aydır tam oynamadım ama launcher çıktıktan sonra hile bi ara 0dı şimdi geliyosa çok azdır zaten launcherın hile koruması müq

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Güvenli ama yaş kitlesi çok düşük sonoyuncu öneririm

rech

80+ Bronze
Canım Minecraft oynamak istiyor ama crack kullanmıyorum. Arkadaşlarım Rise Launcher ile oyun oynuyor. Bu program crack'e girer mi? Sadece bir sunucuya bağlanılıyor. Ve bu uygulama güvenli mi?
Badlion client gibi düşün güvenilir ve sadece 1sunucuya bağlanıyosun sadece tek farkı

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Herkes ölünce sövmeye başlıyo direk :D
Çünkü herkes olta kullanıyor pvp'de bak aklıma geldi şimdi sinir oldum o kişilere
sonoyuncu'da oynama al işte minecraft orjinalini :mad: predünyam var demir hesap 1,10 TL oynama craftrise rise launcher sonoyuncu falan

rech

80+ Bronze
Canım Minecraft oynamak istiyor ama crack kullanmıyorum. Arkadaşlarım Rise Launcher ile oyun oynuyor. Bu program crack'e girer mi? Sadece bir sunucuya bağlanılıyor. Ve bu uygulama güvenli mi?
Kanka adamlar anlık 10k online alıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü herkes olta kullanıyor pvp'de bak aklıma geldi şimdi sinir oldum o kişilere
sonoyuncu'da oynama al işte minecraft orjinalini :mad: predünyam var demir hesap 1,10 TL oynama craftrise rise launcher sonoyuncu falan
Hypixele girsin sonra pingten uçsun havada dimi

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Onlar genelde çalıntı hesap oluyor.

rech

80+ Bronze
Ek olarak demir hesapları aldıktan 2 3gün sonra gidiyor

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Olta kullanmak yetenek ister, olta kullanamayıp ölüyorsan sinir olma bence.
Bu arada laf atıyormuşum gibi düşünme, ben de kullanamıyorum. :D

Top Bottom