M2 vs Sata SSD ?

beratk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
216
arkadaşlar merhaba ssd alacağım lakin m2 mi alayım normalmi karar veremedim sizce aşağıdaki dönüştürücüyü kullanarak 3100/1050 okuma yazma değerlerinemi sahip olmalıyım yoksa direkt sata üzerinden samsung 860 evo alıp 550/520 okuma yazma alıp onumu kullanmalıyım. tabii ki m2 daha mantıklı ama anakartımda m2 desteği olmadığı için dönüştrücüyle kullanılırmı bir kayıp yaşarmıyım veya sağlıklı olurmu diye merak ediyorum teşekkürler. (m2ssd ve normal ssd aynı fiyatlarda hemen hemen).

M2 slotu yoksa hiç uğraşma normal ssd al
Aralarında uçurum yok zaten

m2 ssd ısınırsa performansı normal ssd gibi olur m2 alacaksan kasanın ısınmaması lazım

linkteki dönüştürücüyü kullanarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M2 slotu yoksa hiç uğraşma normal SSD al
Aralarında uçurum yok zaten
aralarında 2gb/500mb var nasıl uçurum yok

M2 ssd ama isi degerine dikkat etmen lazim

Aşırı bir hız farkı yaşamazsınız ben sata öneririm fiyat açısından. Normal bir kullanıcı için hızın fazla olduğunu düşünüyorum.

Ben normal tavsiye ederim aralarındaki fiyat farkına değmez. Oyunların açılma sürelerinde maks 1 2 saniye fark var.

M2 SSD ama isi degerine dikkat etmen lazim
bunu alsam işe yarar mı (kasamın hava akışı gayet iyi)

bunu alsam işe yarar mı (kasamın hava akışı gayet iyi)

Ben normal tavsiye ederim aralarındaki fiyat farkına değmez. Oyunların açılma sürelerinde maks 1 2 saniye fark var.
Aşırı bir hız farkı yaşamazsınız ben sata öneririm fiyat açısından. Normal bir kullanıcı için hızın fazla olduğunu düşünüyorum.
hocam fiyatları çok yakın yazmıştım yukarıda

linkteki dönüştürücüyü kullanarak

aralarında 2gb/500mb var nasıl uçurum yok
Onlar sadece göz boyaması aralarında yüzde 2 lik fark bile yok

Onlar sadece göz boyaması aralarında yüzde 2 lik fark bile yok
öyle şey olurmu hocam kurban olayım corsair marka garantili ürün o zaman millet niye daha fala para veriyor m2 ye

2 slotu yoksa anakartında boş yere alma normal sata al
ama adamlar dönüştürücüsünü yapmış aynı hesaba gelmez mi slot oluyor onu takınca

öyle şey olurmu hocam kurban olayım Corsair marka garantili ürün o zaman millet niye daha fala para veriyor m2 ye

Benim söylemeye çalıştığım nokta 1500 2000mb yazıyor olabilir ama performans anlamında satayla arasında pek fark yok insanlatın tercih etme sebebi küçük ve kullanışlı olması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,446
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri