YazıkKafana
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Geçen hafta ryzen 9 5950x sipariş ettim dün geldi bu gün kutusundan çıkarırken yere düştü pinleri hemen hemen yamuldu nasıol düzelir
Hocam geçmiş olsun maalesef düzeltilemez diye biliyorum 1 pin bile yamulsa çalışmazGeçen hafta ryzen 9 5950x sipariş ettim dün geldi bu gün kutusundan çıkarırken yere düştü pinleri hemen hemen yamuldu nasıol düzelir
geçmiş olsunGeçen hafta ryzen 9 5950x sipariş ettim dün geldi bu gün kutusundan çıkarırken yere düştü pinleri hemen hemen yamuldu nasıol düzelir
bilgisayarcı düzeltemez miHocam geçmiş olsun maalesef düzeltilemez diye biliyorum 1 pin bile yamulsa çalışmaz
Kopmadıysa cımbız ile düzeltin. Kopmuşsa işi biter.Geçen hafta ryzen 9 5950x sipariş ettim dün geldi bu gün kutusundan çıkarırken yere düştü pinleri hemen hemen yamuldu nasıol düzelir
kopmadı hiç biriKopmadıysa cımbız ile düzeltin. Kopmuşsa işi biter.
geçmiş olsun 1 bidon soğuk su içinbilgisayarcı düzeltemez mi
Cımbız ile düzeltin o zaman.kopmadı hiç biri
4 ay para biriktirdim onun için şaka mı bu yageçmiş olsun 1 bidon soğuk su için
ben olsam işlemciden önce yere düşer onu korurdumO işlemci benim bilgisayarımdan pahalı nasıl düşürdün hocam ya.
yani pin yamuk geldi diye iade edin diycem o olmaz çünkü kanıt yok.4 ay para biriktirdim onun için şaka mı bu ya